ΑΕΚ

Ρώσος επενδυτής για την ΑΕΚ

Ρώσος επενδυτής για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ελπίδα από την Ρωσία για την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ρόλαντ Ισάεβ που εκπροσωπεί την εταιρία Patero D, είναι έτοιμος να δώσει 2.500.000 ευρώ για το 9% των μετοχών και άλλα 1.500.000 ευρώ μέχρι το τέλος του 2011. Διαβάστε το στόρι.

Ένας νέος υποψήφιος επενδυτής φαίνεται πως έχει προκύψει για την ομάδα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα", η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρόλαντ Ισάεβ, που είναι μέτοχος στην Patero D.

Πρόκειται για μια εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές και το θετικό για τους "κιτρινόμαυρους" είναι πως αυτή τη φορά υπάρχουν πρόσωπα και δεν μιλούν με... αόρατους επενδυτές.

Ο Ρώσος επενδυτής λοιπόν είναι έτοιμος να βάλει 2.500.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει το 9% των μετοχών έπειτα από γενική συνέλευση που θα γίνει μεταξύ των μετόχων, ενώ η εισροή χρημάτων δεν σταματά εκεί.

Το πλάνο αναφέρει πως η Patero D, αναλαμβάνει την υποχρέωση να δώσει άλλο 1.500.000 ευρώ με τη μορφή χορηγίας, έως το τέλος του 2011 και αν γίνει αυτό θα έχει στην κατοχή 14% των μετοχών της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε με αισιοδοξία, αφού δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι επενδυτές που έχουν περάσει από την ΑΕΚ και στο τέλος η συμφωνία κατέληξε σε φιάσκο, όμως στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα θετικό. Αναφερόμαστε στο γεγονός πως ο Ισάεβ είναι γνωστό επιχειρηματίας με μεγάλη περιουσία και δεν θυμίζει σε κάτι την περίπτωση της Petit Chateau.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ