ΑΕΚ

Χωρίς Γεωργέα στην Κρήτη

Χωρίς Γεωργέα στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή (18:15 NS3). Μοναδική απουσία αυτή του Νίκου Γεωργέα.

Αποθεραπεία περιελάμβανε η προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει ασκήσεις πάνω στην τακτική και θεωρία στην οργάνωση του παιχνιδιού. Μαζί του είχε σχεδόν όλους τους παίκτες πλην των Γεωργέα, Μπουγαΐδη (διεθνής) και Γκουντγιονσεν.

Ο Νικόλας έκανε φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βγήκε από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση και βρίσκεται στο σπίτι του με πατερίτσες. Αυτό όμως δεν τον πτόησε να βρεθεί στα Σπάτα και να παρακολουθήσει την προπόνηση των συμπαικτών του και να μιλήσει μαζί τους.

Τα σχέδια για τον ΟΦΗ

Ο Κωστένογλου δοκίμασε και πάλι σύστημα 4-3-3, χωρίς όμως να τρέχουν οι παίκτες και να παίζουν την μπάλα με τα πόδια αλλά με τα χέρια, σε άσκηση θεωρίας.

Οι βασικοί ήταν ο Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας, Βάργκας, Καφές, Κάρλος, Σιαλμά, Λεονάρντο και Λύμπε. Αυτή ήταν μια πρώτη δοκιμή, αλλά τα τελικά σχέδια θα φανούν στην αυριανή και τελευταία προπόνηση στη μια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ