CHAMPIONS LEAGUE

Ρόσι: "Μας καίει η ήττα"

Ρόσι: "Μας καίει η ήττα"
ντελιο ροσι

Απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι

Ο Ιταλός προπονητής υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι πήραν την νίκη χάριν στην πείρα τους, ενώ για την ομάδα του τόνισε πως έκανε πολλά λάθη και η ήττα αυτή τους "καίει".
"Μας καίει πολύ η ήττα, γιατί κάναμε πολύ περισσότερα λάθη από τον Ολυμπιακό και αυτό το πληρώσαμε. Ξέραμε από την αρχή πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Σκοράραμε, προσπαθήσαμε να αφήσουμε λίγο περισσότερο χώρο μετά το γκολ, αλλά διαχειριστήκαμε λάθος το αποτέλεσμα.

Είχαμε δύο ευκαιρίες για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Το ματς κρίνεται από την συνολική απόδοση της ομάδας και όχι απο κάποιους παίκτες. Στο μέλλον θα μιλήσουμε για τα λάθη που κάναμε",

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.



Σ' ότι αφορά τον Ολυμπιακό, ο Ντέλιο Ρόσι μίλησε με κολακευτικά λόγια λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγαλύτερη εμπειρία απ' ότι εμείς και αυτό φάνηκε όταν έβαλε το γκολ στην πρώτη του ευκαιρία. Απο εκεί και πέρα όμως έδειξε πως έχει πολύ μεγάλη πείρα και μπόρεσε να φτάσει στην νίκη".



Τέλος αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει η Λάτσιο να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, ο τεχνικός των "λατσιάλι" τόνισε: "Ούτως ή άλλως έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα και στο Μπερναμπέου. Ουσιαστικά λοιπόν δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε μέσα στην Μαδρίτη αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την πρόκριση".
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ