ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Πορτογάλος πολιτικός ξέσπασε βρίζοντας κατά των επικριτών του CR7

Ρονάλντο: Πορτογάλος πολιτικός ξέσπασε βρίζοντας κατά των επικριτών του CR7
@2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στη δινή του κυκλώνα μετά από τη χειμαρρώδη συνέντευξή του όπου τα έβαλε με πολύ κόσμο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συμπατριώτη του πολιτικό να "βγαίνει μπροστά" και να επιτίθεται στους επικριτές του CR7.

Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ασφυκτιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ τεν Χαχ και να έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, γεγονός που τον ώθησε να δώσει μία συνέντευξη-ποταμό στον Πιρς Μόργκαν και να εξακοντίσει βέλη απέναντι σε πολλούς ανθρώπους μέσα στον αγγλικό σύλλογο, μεταξύ των οποίων και τον προπονητή του για τον οποίο δήλωσε πως "δεν τον σέβεται".

Την ώρα πάντως που ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ βάλλεται πανταχόθεν για την προβληματική παρουσία του στο "Ολντ Τράφορντ" τους τελευταίους μήνες, βρήκε έναν αυτόκλητο υπερασπιστή, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής και είναι συμπατριώτης του.

Ο λόγος για το Αλμπέρτο Ζοάο Ζαρντίμ, με τον πρώην πρόεδρο της περιφερειακής κυβέρνησης της Μαδέιρα (τόπος από όπου κατάγεται ο Ρονάλντο) να χρησιμοποιεί τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook για να υψώσει ασπίδα προστασίας στον CR7 και να το κάνει με έναν άκρως επιθετικό τόνο απέναντι στους όποιους αμφισβητίες του.

"Εκστρατεία κατά του Ρονάλντο, η χώρα στο χειρότερο σημείο της: φθόνος, κακές γλώσσες και αχαριστία απέναντι σε έναν άνθρωπο από την Μαδέιρα που είναι ο πιο γνωστός και δημοφιλέστερος Πορτογάλος στον κόσμο.

Όχι κανένας από τους σπασίκλες της Λισαβόνας. Ρονάλντο, στείλτε τους να πάνε στον...!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως στα γήπεδα του Κατάρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει μέρος με την εθνική Πορτογαλίας και σε περίπτωση που βρει δίχτυα, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα έχει σκοράρει έστω μία φορά σε πέντε διαδοχικές τελικές φάσεις Μουντιάλ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ