ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άρχισε η αποκαθήλωση από το Όλντ Τράφορντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άρχισε η αποκαθήλωση από το Όλντ Τράφορντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε στα άκρα το σχοινί της σχέσης του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκείνη είναι έτοιμη να το κόψει, με εργάτες να αφαιρούν την Τετάρτη (16/11) μία τεράστια τοιχογραφία του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το Ολντ Τράφορντ.

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον στο ναδίρ μετά από τη συνέντευξη-ποταμό που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν και με την οποία έστρεψε τα βέλη του κατά ανθρώπων της ομάδας και όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση είναι στα τελευταία της στάδια, πριν τον οριστικό χωρισμό.

Μία ένδειξη της διάθεσης των κόκκινων διαβόλων να προχωρήσουν χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο δυναμικό τους σε λίγο καιρό από τώρα δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) με εμφατικό τρόπο, με εργαζόμενους να αφαιρούν μία τεράστια αφίσα του CR7 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήταν για λογαριασμό της Adidas.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μίντια, η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, με τον 37χρονο Πορτογάλο να έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των συμπαικτών του με τις δηλώσεις του και τον Έρικ τεν Χαχ, για τον οποίο ξεκαθάρισε ο παίκτης πως δεν τον σέβεται, να έχει ζητήσει από τους διοικούντες την απομάκρυνσή του το συντομότερο δυνατόν.

Πέρα μάλιστα από το γιγάντιο πόστερ του Ρονάλντο που αφαιρέθηκε από το Ολντ Τράφορντ, παρελθόν αποτελεί και μία τεράστια αφίσα με μία φανέλα της Γιουνάιτεντ και το Νο 7 στην πλάτη, ως μία ακόμα ένδειξη πως το love story μεταξύ του πεντάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει στο τέλος του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ