ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έντονη δυσαρέσκεια από Τεν Χαχ και παίκτες για τη συνέντευξη του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο και όσα ανέφερε σε αυτή για τον Τεν Χαχ τους συμπαίκτες του και όχι μόνο, προκάλεσε τριγμούς στα αποδυτήρια της ομάδας, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με όσα είπε, ενώ τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του.

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην οποία εξέφρασε δριμεία κριτική εις βάρος πολλών εντός και εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και πλέον το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ στους κόκκινους διαβόλους μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο.

Οι κόκκινοι διάβολοι πρωτίστως θα προσπαθήσουν να μην επηρεάσει η συγκεκριμένη συνέντευξη το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ωστόσο, ο Έρικ Τεν Χαχ και οι ποδοσφαιριστές είναι δυσαρεστημένοι με τη συγκεκριμένη κίνηση και τον τρόπο αλλά και το timing που επέλεξε να μιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sky Sport, η ομάδα έμαθε για τη συνέντευξη όταν προετοιμαζόταν για επιστροφή από το Λονδίνο (μετά το ματς με τη Φούλαμ).

Πλέον οι διοικούντες των κόκκινων διαβόλων σκέφτονται τα πάντα αναφορικά με τον Ρονάλντο και το μέλλον του, καθώς είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο ίδιος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ενημερώθηκε από την Πέμπτη ότι κόντρα στη Φούλαμ θα είναι στην αποστολή αλλά θα παραμείνει στον πάγκο. Τελικά δεν ταξίδεψε με την ομάδα γιατί ενημέρωσε ότι είναι άρρωστος.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ