ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Ο Γκουαρδιόλα προσπάθησε πολύ, ήμουν κοντά στη Σίτι αλλά η καρδιά μου ανήκει στη Γιουνάιτεντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν PRINT SCREEN

Κυκλοφόρησε την Τετάρτη (16/11) το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, στο οποίο αναφέρεται στη Μάντσεστερ Σίτι και το πόσο κοντά της έφτασε το 2021.

Οι πρώτες δηλώσεις που κυκλοφόρησαν από τη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ετοιμάζεται να πάρει καθοριστικές αποφάσεις.

Την Τετάρτη (16/11), λίγες μόλις ημέρες μετά τις πρώτες "βόμβες" του Πορτογάλου σταρ, κυκλοφόρησε ολόκληρο το πρώτο μέρος της συνέντευξης.

Μεταξύ άλλων, ο 37χρονος αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, δηλώνοντας πως έφτασε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η καρδιά του ανήκει στη Γιουνάιτεντ, γι' αυτό και απέρριψε την πρόταση των Πολιτών.

"Ήμουν πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι το 2021. Με εξέπληξε, καθώς προσπάθησαν σκληρά να με αποκτήσουν. Αλλά με την ιστορία μου στη Γιουνάιτεντ, η καρδιά μου μου είπε ότι δεν μπορώ να πάω μαζί τους. Ο Γκουαρδιόλα είπε ότι προσπάθησαν σκληρά να με πάρουν. Αλλά η καρδιά μου, τα συναισθήματά μου και ό,τι είχα κάνει πριν - και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον - έκαναν τη διαφορά.

Όταν υπέγραψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίστευα ότι όλα θα είχαν αλλάξει, γιατί έχουν περάσει 13 χρόνια. Ήμουν στη Ρεάλ εννέα χρόνια και τρία στη Γιουβέντους. Όταν πήγα σκέφτηκα ότι πήραν εκείνη τη χρονιά τον Σάντσο και τον Βαράν, συν εμένα, ότι τα πράγματα θα είναι όπως θα έπρεπε να είναι στη Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε ένα μεγάλο κενό στον σύλλογο".

Όσον αφορά τον Σόλσκιερ είπε:

"Τον λατρεύω. Νομίζω ότι ήταν κορυφαίος, αυτό που κρατάω μέσα στην καρδιά μου είναι η καρδιά των προσώπων. Και ο Όλε για μένα είναι κορυφαίος άνθρωπος. Είναι δύσκολο να αναλάβεις τον ρόλομετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά.

Όταν βλέπεις κάποιους προπονητές που έρχονται, που θέλουν την επανάσταση στο ποδόσφαιρο, δεν συμφωνώ, έχω τη γνώμη μου. Συμφωνούν ή διαφωνούν, αλλά είναι μέρος της δουλειάςμ γιατί στο τέλος της ημέρας, είμαι σε ένα κλαμπ για να κερδίσω.

Δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να δίνει συμβουλές, προτιμώ να είμαι παράδειγμα. Είμαι εκεί κάθε πρωί και κάνω τα ίδια πράγματα. Είμαι ίσως ο πρώτος που φτάνει και ο τελευταίος που βγαίνει έξω Νομίζω ότι οι λεπτομέρειες μιλούν από μόνες τους.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ζήλια είναι μέρος αυτής της κριτικής. Θέλουν να καλύψουν πολλά πράγματα που βοηθούν να λάμψουν άλλα πράγματα. Αλλά ακούστε, ξέρω ότι είμαι 21 χρόνια στην κορυφή του παιχνιδιού, οπότε για μένα δεν είναι πρόβλημα".

Αναφερόμενος στους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ δήλωσε:

"Δεν τους νοιάζει. Κάποιοι ναι, νοιάζονται, αλλά οι περισσότεροι όχι. Δεν με εκπλήσσει, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν μακροημερεύσουν".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ