ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Οι καλύτερες ενέργειες του CR7 στο πρώτο του ματς με την Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Αλ Ετιφάκ | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Αλ Ετιφάκ | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 AP PHOTO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συνδύασε με γκολ το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Αλ Νασρ ωστόσο ήταν αρκετά ορεξάτος και δραστήριος στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Δείτε τις καλύτερες ενέργειες του CR7 στην αναμέτρηση.

Η αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ετιφάκ θα μείνει για καιρό στο μυαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο εκτός Ευρώπης, με τον CR7 να ανήκει εδώ και λίγο καιρό στο δυναμικό της Αλ Νασρ που αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ντεμπούτο του CR7 με τη νέα του ομάδα έγινε το βράδυ της Κυριακής (22/01) και μπορεί να μην είχε γκολ ή κάποια κλασική ευκαιρία, ωστόσο μόνο απαρατήρητος δεν φάνηκε στο 1-0 της ομάδας του, με τον Πορτογάλο να ψάχνει την παραβίαση της εστίας των αντιπάλων του ακόμα και με ψαλιδάκια.

Φυσικα, highlight στο ματς για εκείνον ήταν η εκθαμβωτική ντρίμπλα που έσκασε σε αντίπαλό του στο 78ο λεπτό του αγώνα, με την οποία τον υποχρέωσε να πέσει στο έδαφος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ