ΚΟΣΜΟΣ

Αλ Νασρ - Αλ Ετιφάκ 1-0: Τρίποντο με την αύρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και σκόρερ τον Ταλίσκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ σε ματς κόντρα στην Αλ Ετιφάκ | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ σε ματς κόντρα στην Αλ Ετιφάκ | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 AP PHOTO

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ ήταν πετυχημένο, με τη νέα του ομάδα να επικρατεί με 1-0 της Αλ Ετιφάκ με γκολ του Ταλίσκα και να ανεβαίνει στην κορυφή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Λίγες ημέρες μετά από την πρώτη γεύση που πήρε από την ποδοσφαιρική Σαουδική Αραβία μέσω της συμμετοχής στο φιλικό μεταξύ των επιλεκτών της Αλ Νασρ / Αλ Χιλάλ με την Παρί του Λιονέλ Μέσι (νίκη με 5-4 για τους Παριζιάνους), ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ντεμπούτο το βράδυ της Κυριακής στο τοπικό πρωτάθλημα με την Αλ Νασρ και το φινάλε τον βρήκε να αποχωρεί με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει μαζί με τον Ταλίσκα το γκολ του δεύτερου απέναντι στην Αλ Ετιφάκ
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει μαζί με τον Ταλίσκα το γκολ του δεύτερου απέναντι στην Αλ Ετιφάκ @2023 AP PHOTO

Και αυτό γιατί η Αλ Νασρ επιβλήθηκε με 1-0 της Αλ Ετιφάκ εντός έδρας, σε ένα κατάμεστο γήπεδο που αποθέωσε τον CR7, με το αποτέλεσμα αυτό να επιτρέπει στη νέα ομάδα του 37χρονου Πορτογάλου διεθνούς σούπερ σταρ να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και να είναι στο +1 από την Αλ Χιλάλ έχοντας και ματς λιγότερο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 31' από τον Ταλίσκα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλ-Καϊμπαρί από τα αριστερά, με τον Ρονάλντο από την πλευρά του να προσπαθεί να σκοράρει με εκτελέσεις φάουλ και ακόμα και με ψαλιδάκι αλλά να μη βρίσκει δίχτυα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης (13-8 οι τελικές, 5-2 εντός εστίας, 67%-33% η κατοχή μπάλς) και το φινάλε τους βρήκε να παίρνουν μία σημαντική νίκη, που τους φέρνει πρώτους στη βαθμολογία με +1 έναντι της Αλ Χιλάλ και +2 απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ