ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Δεν ασχολήθηκα με τον Μουρίνιο"

Ρονάλντο: "Δεν ασχολήθηκα με τον Μουρίνιο"
© GETTY IMAGES

Με δυο τέρματα "απάντησε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με τον "πραγματικό Ρονάλντο". Διαβάστε όμως και τι δήλωσε ο Πορτογάλος επιθετικός όταν ρωτήθηκε μετά την αναμέτρηση, αν αφιέρωσε κάποιο γκολ του... στον Μουρίνιο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του τελικού του φιλικού τουρνουά των ΗΠΑ, όπου και η Ρεάλ επικράτησε της Τσέλσι με 3-1. Η απάντηση του Ρονάλντο αμέσως μετά την αναμέτρηση ήταν: "Εγώ πάντα μιλάω στο γήπεδο. Ότι βγαίνει στον Τύπο ποτέ δεν με επηρεάζει και το μόνο που σκέφτομαι είναι το να βοηθάω την ομάδα μου".

Όπως ήταν φυσικό, η πρώτη ερώτηση των δημοσιογράφων είχε να κάνει με την "κόντρα" του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά κι αν του αφιέρωσε... κάποιο από τα γκολ του.

"Μόλις πέτυχα το πρώτο γκολ κοίταξα τον πάγκο της ομάδας μου, όχι της Τσέλσι. Δεν ασχολήθηκα με τον Μουρίνιο", η απάντηση του Πορτογάλου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Πριν και μετά την αναμέτρηση, δεν με χαιρέτησε καν. Δεν τον είδα, πρέπει να ήταν με το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι. Εγώ δεν είμαι μνησίκακος, αυτά είναι για τους ηττημένους".

Ο CR7 πιστεύει ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Ρεάλ με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο: "Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Θα το δείτε. Σήμερα ξέραμε πως να αντιμετωπίσουμε την Τσέλσι και το κάναμε πολύ καλά. Ελπίζω φέτος να καταφέρουμε να σηκώσουμε το 10ο".

Τέλος, μετά την αναμέτρηση αρκετοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκαν να αναρωτιούνται αν τελικά χρειάζεται ο Μπέιλ στην ομάδα. Ανάμεσά τους και ο Πορτογάλος, ο οποίος προτιμάει να είναι αυτός ο κεντρικός σταρ των Μαδριλένων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ