ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Είμαι ωραίος και με ζηλεύουν"

Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid complains to referee Svein Oddvar Moen during their Champions League Group D soccer match against Dinamo Zagreb at the Maksimir stadium in Zagreb September 14, 2011. REUTERS/Nikola Solic (CROATIA - Tags: SPORT SOCCER)
Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid complains to referee Svein Oddvar Moen during their Champions League Group D soccer match against Dinamo Zagreb at the Maksimir stadium in Zagreb September 14, 2011. REUTERS/Nikola Solic (CROATIA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν έκανε ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι είπε για τη διαιτησία και τους αντιπάλους που τον... ζηλεύουν

Δεν μπορείς να δώσεις άδικο στον Πορτογάλο για τα παράπονα που εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά σίγουρα τέτοιες δηλώσεις είναι -το λιγότερο- εγωπαθείς.

Οι Κροάτες αντιμετώπισαν με περίσσια σκληρότητα τον Ρονάλντο, με πολλά από τα φάουλ που του έγιναν να μη σφυρίζονται, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

"Είναι καλό που ξεκινήσαμε κερδίζοντας το παιχνίδι. "Ωστόσο, ελπίζω να μην επαναληφθεί μια τέτοια διαιτησία, ήταν ντροπιαστική", είπε αρχικά ο Κριστιάνο, ο οποίος είδε τον αστράγαλό του μες τα αίματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό, Γέρκο Λέκο, δεν αποβλήθηκε μετά από τάκλιν στον Ρονάλντο που ήταν ασυζητητί δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ρονάλντο: "Είμαι ωραίος και με ζηλεύουν"

"Μερικοί διαιτητές επιτρέπουν στους αντιπάλους να με μαρκάρουν έτσι όπως οι παίκτες της Ντιναμό σήμερα (σ.σ. 14/9). Επίσης ο κόσμος με σφύριζε, νομίζω ότι το κάνουν επειδή είμαι πλούσιος, όμορφος και μεγάλος παίκτης. Με ζηλεύουν δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου μετά το τέλος του ματς...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ