CHAMPIONS LEAGUE

Ντίναμο - Ρεάλ 0-1, Άγιαξ - Λιόν 0-0

Real Madrid players (L) celebrate a goal during their UEFA Championship League football match against GNK Dinamo Zagreb in Zagreb, on September 14, 2011.   AFP PHOTO / STRINGER (Photo credit should read STRINGER/AFP/Getty Images)
Real Madrid players (L) celebrate a goal during their UEFA Championship League football match against GNK Dinamo Zagreb in Zagreb, on September 14, 2011. AFP PHOTO / STRINGER (Photo credit should read STRINGER/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ένα γκολ του Άνχελ ντι Μαρία ήταν αρκετό για την Ρεάλ Μαδρίτης να νικήσει την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ (0-1), ενώ Άγιαξ και Λιόν έμειναν στο 0-0 (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά νίκησε στο Ζάγκρεμπ την Ντίναμο με 1-0, χάρη σε γκολ του Άνχελ ντι Μαρία.

Στο "Άμστερνταμ ΑρίνΑ", Άγιαξ και Λιόν αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, έτσι η Ρεάλ είναι ήδη επικεφαλής.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Σκόρερ: 53' Ντι Μαρία

Γήπεδο: "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ

Διαιτητής: Σβάιν Όντβαρ Μουν (Νορβηγία)

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν δημιούργημα του Καρίμ Μπενζεμά στο 31', με τον τερματοφύλακα της Ντίναμο, Ίβαν Κέλαβα, να αποκρούει εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Άνχελ ντι Μαρία και εν συνεχεία αυτό του Μεσούτ Εζίλ, ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Λίγο πριν το τέλος το τέλος του ημιχρόνου ο Άντε Ρουκάβινα βγήκε τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.

Ο Άνχελ ντι Μαρία με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο 53', έπειτα από την πάσα του Μαρσέλο, τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Μπενζεμά.

Ο Κέλαβα απλά κοίταζε την μπάλα να καταλήγει στο δεξί του "παραθυράκι", αλλά ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε εντυπωσιακά του σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η "βασίλισσα" έμεινε με 10 παίκτες στο 73' λόγω αποβολής του Μαρσέλο με 2η κίτρινη κάρτα, την οποία πήρε για "θέατρο" προσπαθώντας να πάρει πέναλτι.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Κέλαβα, Βίντα, Τονέλ, Τόμετσακ, Ιμπάνιεθ, Καλέγιο (87' Σίτουμ), Λέκο, Ματέο Κόβατσιτς (62' Πόγκριβατς), Μπάντελ, Σαμίρ, Ρουκάβινα (75' Μπετσίρα).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Φάμπιο Κοεντράο, Μεσούτ Εζίλ (78' Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία (78' Λασανά Ντιαρά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Αρμπελόα).

Άγιαξ - Λιόν 0-0

Γήπεδο: "Άμστερνταμ ΑρίνΑ", Άμστερνταμ

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς στα πρώτα λεπτά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Λιόν, αστοχώντας μέσα από την περιοχή, ενώ στην πρώτη συγκεκριμένα αστόχησε σχεδόν σε κενό τέρμα μετά την σέντρα του Μπάστος.

Από την σέντρα του Σίγκθορσον από δεξιά ο Σουλεϊμάνι βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή, πήρε την κεφαλιά προ του Λορίς, αλλά αστόχησε, χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 36' για τον Άγιαξ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας του πρωταθλητή Ολλανδίας, Φέρμεερ, νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπάστος, ενώ στην απέναντι εστία ο Ουγκό Λορίς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Έρικσεν, ενώ λίγο αργότερα απέκρουσε με το πόδι και το κοντινό πλασέ του Σουλεϊμάνι.

ΑΓΙΑΞ: Φέρμεερ, Φαν ντερ Βιλ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Μπόιλεσεν, Τέο Γιάνσεν, Έρικσεν, Σιμ ντε Γιόνγκ, Σουλεϊμάνι (85' Εμπεσίλιο), Μπούριχτερ, Σίγκθορσον (81' Μπουλίκιν).

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Λόβρεν, Μπακαρί Κονέ, Αλί Σισοκό, Γκοναλόν (90' Φοφανά), Σέλστρεμ, Γκρενιέρ, Μπάστος, Μπριάν, Μπαφετιμπί Γκομίς (85' Μπελφοντίλ).

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ρεάλ 0-1 (highlights)

Άγιαξ - Λιόν 0-0 (highlights)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ