ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Το μήνυμα για τη συνέχεια έστειλε ο αρχηγός της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά τη σοκαριστική ήττα από τη Σερβία, μέσω δημοσίευσης στα social media έδωσε την υπόσχεση πως η ομάδα θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022.

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς έστειλε χάρη σε μία ωραία κεφαλιά στο 90' την Πορτογαλία στη φάση των playoffs του Μουντιάλ και χάρισε στη Σερβία (1-2) το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στη διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, ενώ ήταν και ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το γκολ του που δεν μέτρησε στο πρώτο ματς, θέλησε να στείλει ενωτικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαβεβαίωσε τους Πορτογάλους πως η χώρα θα "κλείσει" θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

"Το ποδόσφαιρο μάς έχει δείξει πολλές φορές κατά καιρούς ότι μετά τις δύσκολες διαδρομές έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν κακό, αλλά όχι αρκετό για να μας πτοήσει. Ο στόχος να είμαστε παρόντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι ακόμα ζωντανός και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σταρ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ