ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ο απογοητευμένος αρχηγός της Πορτογαλίας και το πάρτι των Σέρβων δίπλα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Σερβία για τους προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Σερβία για τους προκριματικούς ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε απογοητευμένος στο έδαφος έπειτα από την εντός έδρας ήττα της Πορτογαλίας κόντρα στη Σερβία. Οι θριαμβευτές πανηγύριζαν δίπλα του την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Σερβία σόκαρε την Πορτογαλία στο 90' και με τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς πήρε τη νίκη 2-1 μέσα στο "Λουζ" της Λισαβόνας και συνάμα την πρωτιά στον 1ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άντεξε αυτήν την εξέλιξη και στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έπεσε στο έδαφος, αδυνατώντας να κρύψει την απογοήτευσή του γι' αυτήν την εξέλιξη.

Μάλιστα, γύρω από τον Πορτογάλο που βρισκόταν σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου, είχε στηθεί το πάρτι των Σέρβων, σε ένα απίθανο κοντράστ συναισθημάτων.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Η βαθμολογία

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ