ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Ο Ρονάλντο είχε πολλά νεύρα για το γκολ που δεν του μέτρησαν, μίλησε έντονα και στον Σάντος

Ένταση ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία
Ένταση ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία PRINT SCREEN TWITTER

Η ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε ολόκληρη την ομάδα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι φανερά εκνευρισμένος και να μιλά έντονα στον Φερνάντο Σάντος για το γκολ που δεν του μέτρησαν στο πρώτο ματς.

Η Πορτογαλία μετά τη σοκαριστική ήττα από τη Σερβία (1-2) στο 90' θα διεκδικήσει μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022 στα playoffs του Μαρτίου. Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς ήταν εκείνος που έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, με το φινάλε να βρίσκει τον Κριστιάνο Ρονάλντο απογοητευμένο στο έδαφος και τους θριαμβευτές να πανηγυρίζουν δίπλα του.

Στις τάξεις της Πορτογαλίας επικρατούσε δυσαρέσκεια και θυμός, με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει μία στιγμή έντασης με τον Φερνάντο Σάντος μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τον Ρονάλντο φανερά εκνευρισμένο να δίνει μετά δυσκολίας το χέρι του στον προπονητή, μιλώντας του μάλιστα με έντονο ύφος.

Ωστόσο, ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ερωτηθείς για το περιστατικό ξεκαθάρισε ότι ο 36χρονος δεν παραπονιόταν για κάποια από τις αποφάσεις του, αλλά για το γεγονός ότι το γκολ του στο πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία ακυρώθηκε από το VAR: "Έλεγε ότι στο πρώτο ματς με τη Σερβία είχε σκοράρει ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό που δεν είχε μετρήσει. Είναι φυσιολογικό, ήταν εκνευρισμένος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ