ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρίβας: "Κοιτάμε μπροστά"

Ρίβας: "Κοιτάμε μπροστά"
Ρίβας

"Καταφέραμε να πάρουμε πέντε διαδοχικές νίκες και βελτιώσαμε σημαντικά τη θέση μας", τόνισε ο Εμμανουέλ Ρίβας

Σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε δηλώσεις του ο Ρίβας στην εφημερίδα Metrosport τόνισε:

"Τον τελευταίο μήνα τα πράγματα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Καταφέραμε να πάρουμε πέντε διαδοχικές νίκες και βελτιώσαμε σημαντικά τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Αφήσαμε πίσω το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε και κοιτάμε πλέον καλύτερα την επόμενη μέρα".



Στη συνέχεια ο Ρίβας εξήγησε τους λόγους που ο Ηρακλής παρουσιάζεται βελτιωμένος: "Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν σηκώνουμε το κεφάλι και προσπαθούμε στις προπονήσεις να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό είναι και το μυστικό και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο".



Σχετικά με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο ο Ρίβας είπε: "Δουλεύει αρκετά στην προπόνηση και μελετάει εξονυχιστικά τον αντίπαλο. Θέλει να διατηρούμε κοντά τις γραμμές μας και εφαρμόζει καλή τακτική. Μας έχει βοηθήσει σημαντικά. Μπορεί να μην έχουμε πλέον πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα αλλά καταφέρνουμε να τις αξιοποιούμε και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".



Αναφορικά με τον σημερινό αγώνα με τα Γιάννινα τόνισε: "Είναι ένας αγώνας Κυπέλλου και θέλουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε στον θεσμό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".



Ο Ρίβας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο "νέο αίμα" της ομάδας του Ηρακλή τονίζοντας: "Έχουμε πολλούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι πολύ καλό για κάθε ομάδα και το σημαντικό είναι ότι μπορούν και βοηθούν την ομάδα χωρίς να δείχνουν σημάδια άγχους και πίεσης. Νομίζω ότι είναι το μέλλον της ομάδας".



Όσον αφορά το δικό του μέλλον στην ομάδα κατέληξε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ηρακλή και την παρουσία μου στην ομάδα. Μου αρέσει η πόλη, ο τρόπος ζωής, η ομάδα που έχουμε και θα ήθελα να παραμείνω. Ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να γνωρίζω αφού τον λόγο έχει η Ιντεπεντιέντε που διατηρεί τα δικαιώματα μου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ