ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ:"Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα"

Ρεχάγκελ:"Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα"
Οτο

Για νέο ξεκίνημα έκανε λόγο ο Ρεχάγκελ από την Μπρατισλάβα όπου βρίσκεται η Εθνική ενόψει του φιλικού με τη Σλοβακία

" Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από τον φιλικό αγώνα με τη Σλοβακία στη Μπρατισλάβα. Οι αντίπαλοί μας είναι μια καλή ομάδα, με πολλούς παίκτες να παίζουν σε υψηλό επίπεδο, σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως επί παραδείγματι το γερμανικό πρωτάθλημα", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:" Αφήνουμε το EURO 2008 στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο EURO παίξαμε στο δυσκολότερο γκρουπ.

Η ομάδα του γκρουπ κατέκτησε το τρόπαιο (Ισπανία) και η άλλη έφτασε στα ημιτελικά (Ρωσία). Αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε σωστά για τους αγώνες με το Λουξεμβούργο και τη Λετονία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμούμε τους αντιπάλους, όπως το Λουξεμβούργο που είναι ο πρώτος στη σειρά για εμάς στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010, παρά το γεγονός ότι δεν είναι υψηλής δυναμικότητας.

Εχουμε τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα, τους Παπασταθόπουλο, Νίνη και Παπαδόπουλο, που τους γνωρίζαμε από παλαιότερα, δουλέψαμε μαζί τους και προετοιμάσαμε το έδαφος ώστε να ενσωματωθούν πλέον στην ομάδα. Εχουμε στα υπόψη και άλλους και όταν χρειαστεί θα κληθούν και αυτοί.

Η νέα προσπάθειά μας ξεκινάει δίχως τον Νικοπολίδη, αυτό σημαίνει ότι ο Χαλκιάς, που ήταν μαζί με τον Αντώνη τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να δείξει μεγάλη ευθύνη στην υπεράσπιση της εστίας μας".

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συνεχίζεται δίχως προβλήματα, με όλους τους διεθνείς στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Ότο Ρεχάγκελ κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αμανατίδη (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σεϊταρίδη (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κατσουράνη (Μπενφίκα), Σαμαρά (Σέλτικ), Χαριστέα(Νυρεμβέργη), Γκέκα (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Λυμπερόπουλο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Παπασταθόπουλο (Τζένοα), Δέλλα(Ανόρθωση), Τοροσίδη, Πατσατζόγλου, Α. Παπαδόπουλο (Ολυμπιακός), Κυργιάκο, Μπασινά (ΑΕΚ), Χαλκιά(ΠΑΟΚ), Τζόρβα (ΟΦΗ), Νίνη, Καραγκούνη, Βύντρα, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο και Τζιόλη (Παναθηναϊκός).

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Φάμπιαν Μίχαλι.











TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ