ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Δεν πρόκειται να καθίσω και να παρακολουθήσω τη Σίτι να μας κερδίζει"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ © 2024 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Άγγελος Ποστέκογλου γνωρίζει ότι η Τότεναμ πρέπει να νικήσει και στα δύο εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από τη Μάντσεστερ Σίτι, για να συνεχίσει να έχει ελπίδες στο Champions League, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να καθίσει να χάσει από τους Πολίτες.

Σ' ένα κρίσιμο ματς που για τη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί αν θα στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας ή όχι, η Τότεναμ κυνηγάει τους τρεις βαθμούς για να μείνει ζωντανή στη μάχη της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου χρειάζεται δύο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της εναντίον Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και παράλληλα ήττα της Άστον Βίλα από την Κρίσταλ Πάλας για να πάρει την πρόκριση αυτή.

Ο Ελληνοαυστραλός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως δεν θα "ανοίξει το κόκκινο χαλί" για τους Πολίτες

"Πιστεύετε ότι η πλειονότητα των οπαδών μας δεν θα θέλει να νικήσουμε για να μην πάρει η Άρσεναλ το πρωτάθλημα; Δεν το βλέπω έτσι.

Νομίζω ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί πάντα στους αγώνες μας. Έχουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν το έχει κερδίσει ακόμα και αν νομίζετε ότι το έχει κερδίσει, τότε γίνεται θέμα γιατί ανοίγουμε κόκκινο χαλί για αυτούς και εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό.

Δεν πρόκειται απλώς να καθίσω εκεί και να τους παρακολουθήσω να κερδίζουν. Αυτό δεν με βολεύει".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ