ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέο ξεκίνημα στην Σλοβακία

Νέο ξεκίνημα στην Σλοβακία
Νίνης

Με ανανεωμένο πρόσωπο, η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε με προορισμό την Σλοβακία

Ο Ότο Ρεχάγκελ φανέρωσε τις προθέσεις του για αλλαγές και με την κλήση των Παπασταθόπουλου, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Νίνη, είναι φανερό πως πλέον μετά το EURO 2008, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπαίνει σε μία νέα εποχή.
Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα με σκοπό να βρει την κατάλληλη συνταγή ενόψει των πρώτων αγώνων στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου με το Λουξεμβούργο και την Λετονία. Έτσι οι....νέοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα όμως...ντεμπούτο σε ρόλο τεχνικού διευθυντή θα κάνει και ο Τάκης Φύσσας που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο των αλλαγών που έγιναν μετά τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αμανατίδη(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σεϊταρίδη(Ατλέτικο Μαδρίτης), Κατσουράνη(Μπενφίκα), Σαμαρά(Σέλτικ), Χαριστέα(Νυρεμβέργη), Γκέκα(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Λυμπερόπουλο(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Παπασταθόπουλο(Τζένοα), Δέλλα(Ανόρθωση),

Τοροσίδη, Πατσατζόγλου, Α. Παπαδόπουλο(Ολυμπιακός), Κυργιάκο, Μπασινά(ΑΕΚ), Χαλκιά(ΠΑΟΚ), Τζόρβα(ΟΦΗ), Νίνη, Καραγκούνη, Βύντρα, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο και Τζιόλη(Παναθηναϊκός).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Φάμπιαν Μίχαλι.








TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ