ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΑΕ Κηφισιά: "Ο υποβιβασμός μάς πληγώνει, αλλά δεν μας σκοτώνει, ο κύκλος τώρα ανοίγει"

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Κηφισιά με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια και τις σπουδαίες εμφανίσεις, παρά τον υποβιβασμό, ενώ τόνισε πως ο υποβιβασμός πληγώνει την ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά δεν την σκοτώνει.

Η ΠΑΕ Κηφισιά αποχαιρέτησε την Stoiximan Super League στην παρθενική της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα των βορείων προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρθηκε σε σπουδαίες εμφανίσεις και τεράστια προσπάθεια, παρά τον υποβιβασμό.

Επιπλέον, η ανακοίνωση έχει και το βλέμμα στο μέλλον, καθώς τονίζει πως ο υποβιβασμός δεν σκοτώνει την Κηφισιά και ένας νέος κύκλος τώρα ανοίγει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

"Με την αγωνιστική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί και την τιτάνια προσπάθεια που έγινε να φτάνει στο τέλος της για φέτος, ως ΠΑΕ Κηφισιά θα θέλαμε, πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό μας στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία είχε ιστορικό χαρακτήρα για τον σύλλογο.

Αντίστοιχα, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες σε όσους βρέθηκαν κοντά μας, όπως επίσης στον Δήμο Καισαριανής για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη φιλοξενία που μας παρείχε.

Παρά τον υποβιβασμό, υπάρχουν κάποια πράγματα που αποτελούν αντικειμενική αλήθεια και ουδείς μπορεί να αναιρέσει.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις, η τεράστια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι και τα θετικά αποτελέσματα με μερικούς από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, μπορεί να μην αποδείχθηκαν αρκετά, πλην όμως καταδεικνύουν πως η Κηφισιά απέκτησε σταδιακά αυξανόμενη δυναμική στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η στοχευμένη προσπάθεια των τελευταίων ετών άλλωστε είχε ως αποτέλεσμα την αγωνιστική εκτόξευση σε επίπεδα που ουδείς είχε φανταστεί, με αποκορύφωμα την παρθενική παρουσία στη Stoiximan Super League τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις αντιξοότητες που υπήρξαν, η Κηφισιά παρουσίασε στο γήπεδο τις αρχές και τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν και τη διέπουν, από καταβολής της. Κι αυτό αποτελεί το μείζον θέμα για όλους όσοι αποτελούν κομμάτι της.

Ο στόχος της παραμονής στη Stoiximan Super League δεν επετεύχθη, τούτο όμως δεν αναιρεί ούτε μειώνει στο ελάχιστο τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ’ όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο υποβιβασμός είναι ένα γεγονός που μας πληγώνει, αλλά δεν μας σκοτώνει!

Η παρούσα διοίκηση έχει αποδείξει πως δεν το βάζει κάτω, ακόμη κι όταν οι συνθήκες μπορεί -για άλλους- να μη φαντάζουν ευνοϊκές. Γι αυτό, θα συνεχίσει να προσπαθεί με κάθε τρόπο και να παλεύει ώστε η Κηφισιά να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να προοδεύει και να μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Με δεδομένη μάλιστα την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο “Ιωάννης Ζηρίνης”, προσδοκούμε στη συνεργασία και την στήριξη απ’ όλους τους τοπικούς -αθλητικούς και μη- φορείς με απώτερο όραμά μας ,το ποδόσφαιρο στο Δήμο μας να γίνει ένα και να ενώσει υπό την σκέπη του, όλους τους φίλους του αθλητισμού.

Πολλοί μπορεί να έχουν την (ψευδ)αίσθηση πως η Κηφισιά τελείωσε εξαιτίας του υποβιβασμού.

Ενημερώνουμε τους πάντες λοιπόν πως αυτό δεν αποτελεί επιλογή για όλους εμάς στον σύλλογο. Το αντίθετο. Η Κηφισιά θα μεγαλώσει κι άλλο και θα επιστρέψει δριμύτερη.

Ο κύκλος που κάποιοι θεωρούν πως έκλεισε με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, στην πραγματικότητα τώρα ανοίγει…".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ