ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ράμος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Μπερναμπέου μετά από τέσσερα χρόνια

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει με τη φανέλα της Σεβίλλης © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος θα επιστρέψει την Κυριακή (25/02) στο Μπερναμπέου έπειτα από τέσσερα χρόνια ως αντίπαλος της Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Ράμος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος της Ρεάλ, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστες ώρες από την αναμέτρηση των "μερένγκες" με τη Σεβίλλη (25/02).

Ο Ισπανός στόπερ θα επιστρέψει στο εμβληματικό γήπεδο των Μαδριλένων έπειτα από τέσσερα χρόνια, καθώς το τελευταίο του παιχνίδι εκεί ήταν την 1η Μαρτίου 2020 με τη φανέλα της Ρεάλ στο Clasico με την Μπαρτσελόνα, πριν η αθλητική δράση σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στις 22 Μαΐου 2021 φόρεσε για τελευταία φορά τη λευκή φανέλα στην αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο Βαλντεμπέμπας. Ο κόσμος κι η Ρεάλ, στην οποία αγωνίστηκε για 16 ολόκληρα χρόνια (2005-2021) και κατέκτησε τα πάντα σχεδόν στην καριέρα του, αναμένεται να τον υποδεχτούν θερμά.

Ο ομιλητής του Μπερναμπέου, συγκεκριμένα, όταν ανακοινώσει την ενδεκάδα της Σεβίλλης, θα κάνει μία μικρή παύση στο όνομα του Ράμος, ώστε οι οπαδοί των "μερένγκες" να χειροκροτήσουν τον Ράμος.

"Οι οπαδοί μας θα τον υποδεχθούν πολύ καλά ως σπουδαίο αρχηγό, εξαιρετικό ηγέτη κι επίσης πρότυπο για τον σύλλογό μας", είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι.

Από τη μεριά του ο Ισπανός διαβεβαίωσε πως αν σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ δεν πρόκειται να πανηγυρίσει το γκολ του.

"Εάν σκοράρω στο Μπερναμπέου, δεν θα πανηγυρίσω. Θα αισθανθώ σαν το σπίτι μου επειδή έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια εκεί, με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπέροχες αναμνήσεις από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου.

Θα είναι μία μοναδική και συναισθηματική στιγμή", ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ