ΣΕΒΙΛΛΗ

Ράμος: "Εάν σκοράρω στο Μπερναμπέου, δεν θα πανηγυρίσω"

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Σεβίλλης κόντρα στην Αϊντχόφεν
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Σεβίλλης κόντρα στην Αϊντχόφεν @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος της Ρεάλ, με τον στόπερ της Σεβίλλης να παραδέχεται πως αν σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ με τη φανέλα της Σεβίλλης δεν θα πανηγυρίσει το γκολ του.

Η Σεβίλλη είναι η ομάδα στην οποία ο Σέρχιο Ράμος έκανε τα πρώτα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά του βήματα, τη σεζόν 2004-05 και εκείνη στην οποία αγωνίζεται τώρα λίγο πριν τη δύση της καριέρας του, όμως η ομάδα με την οποία έχει ταυτιστεί ποδοσφαιρικά δεν είναι άλλη από την Ρεάλ.

Σε αυτήν αγωνίστηκε για 16 ολόκληρα χρόνια (2005-2021) και με εκείνη κατέκτησε τα πάντα σχεδόν στην καριέρα του, με το δέσιμό του με τους μερένγκες να είναι τόσο μεγάλο ώστε να παραδεχτεί σε συνέντευξή του πως δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει απέναντί τους το βράδυ της Κυριακής στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

"Εάν σκοράρω στο Μπερναμπέου, δεν θα πανηγυρίσω. Θα αισθανθώ σαν το σπίτι μου επειδή έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια εκεί, με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπέροχες αναμνήσεις από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου. Θα είναι μία μοναδική και συναισθηματική στιγμή", τόνισε χαρακτηριστικά ο 37χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

"Η Ρεάλ είναι το φαβορί για να κερδίζει τα πάντα κάθε χρόνο. Περνάει μια καλή στιγμή, έχει ηγέτες και παίκτες εξαιρετικής ποιότητας. Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω, αλλά αν είμαι αρκετά τυχερός να το κάνω και αυτό το γκολ είναι αρκετό για να κερδίσουμε, θα χαρώ γιατί αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας φανούν πολύ χρήσιμοι".

Ερωτηθείς θε για το αν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ανδαλουσιανούς που λήγει το καλοκαίρι, είπε: "Σήμερα είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί αύριο. Προσπαθώ να προπονούμαι καλα καθε μερα και οσο συνεχιζω να ξυπναω με την ιδια χαρα, γιατι να μην συνεχισω, ποτε δεν ξερεις".

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ