ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα πρώτα 120.000.000 ευρώ του Ζιντάν πάνε στον Αζάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τα πρώτα 120.000.000 ευρώ του Ζιντάν πάνε στον Αζάρ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τρίτη στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η "Βασίλισσα" έκανε ήδη κίνηση για τον Εντέν Αζάρ.

Το διακαή του πόθο θέλει να φέρει στη Μαδρίτη ο Ζινεντίν Ζιντάν, από την επόμενη κιόλας που επανήλθε στον πάγκο της Ρεάλ. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον κορυφαία Μέσα στην Αγγλία, όπως η Daily Telegraph.

Δεν γίνεται λόγος για "αναζωπύρωση" του ενδιαφέροντος των Μαδριλένων για τον Βέλγο, αλλά για πρόταση που έφυγε από την ισπανική πρωτεύουσα με προορισμό τα γραφεία των "Μπλε" στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι απερχόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης προσέγγισαν την Τσέλσι και άπλωσαν 120.000.000 ευρώ στο τραπέζι για χάρη του Αζάρ.

Από την πλευρά του ο winger, όπως και της Τσέλσι δεν έχουν δώσει κάποιο update στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου που εκπνέει το 2020. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσε το σενάριο που ήθελε τους "Μπλε" να προτείνουν στον Βέλγο νέα συμφωνία με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 300.000 ευρώ.

Βέβαια, τώρα που ο Ζιντάν επέστρεψε στη Μαδρίτη και ο Πέρεθ θέλει να ξοδευτεί το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για την Τσέλσι να βάλει εμπόδια στη μεταγραφή, καθώς δεν είναι κρυφό ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει με τη φανέλα της Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Ζιζού. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η τιμωρία στους Άγγλους η οποία τους απαγορεύει να κάνουν μεταγραφές για δύο μεταγραφικές περιόδους.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ

Εκτός, όμως, από τα μεταγραφικά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να βάλει σε μία τάξη και τα εσωτερικά της προβλήματα.

Η "βασίλισσα" έχει μείνει εκτός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις από τον Μάρτιο, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια τίθεται υπό αμφισβήτηση και παίχτες-βαρόμετρα, όπως ο Μαρσέλο και ο Ράμος, κινδύνευσαν ή κινδυνεύουν ακόμη να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Ζιντάν έχει, λοιπόν, αρκετή δουλειά μπροστά του για να συμμαζέψει την κατάσταση και να τελειώσει αυτή την σεζόν με το κεφάλι ψηλά. Αυτό που έχει να κάνει είναι αρχικά να κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος και φυσικά να τοποθετήσει ταυτόχρονα τα θεμέλια, ώστε να ξεκινήσει να χτίζει για την επόμενη χρονιά.

Οι πρώτες βάσεις του "οικοδομήματος" του Ζιντάν μπήκαν στην πρώτη συνάντηση του Γάλλου τεχνικού με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Σε αυτή την συνάντηση, ο Πέρεθ έδωσε στον "Ζιζού" τα "κλειδιά" της ομάδας και τον έχρισε το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διοίκηση δεν θα αναμειγνύεται στις ποδοσφαιρικές υποθέσεις της Ρεάλ και ο προπονητής της θα έχει τον μοναδικό λόγο, ενώ ό,τι ζητήσει ο Ζιντάν το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση των "Μερένγκες" δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει απ' το να το κάνει πραγματικότητα.

Η Ρεάλ, σύμφωνα με την AS, έβρισκε την απόλυτη κυριαρχία της στο γήπεδο μέσα από παίκτες - σούπερσταρ, όπως ο Κριστιάνο, ο Κακά και ο Μπενζεμά μαζί με άλλους παίκτες που τους πλαισίωναν. Ο Ζιντάν θα κινηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε, είτε να αναδείξει νέους ηγέτες, είτε θα τους βρει το καλοκαίρι στην μεταγραφική αγορά.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΑΡΣΕΛΟ, ΧΑΜΕΣ

Το επόμενο βήμα του νέου προπονητή των "Μερένγκες" είναι να κλείσει άμεσα την υπόθεση του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος που βρέθηκε στον πάγκο απ' τον Σολάρι εμφάνισε τάσεις φυγής με δημοσιεύματα να τον θέλουν να μετακομίζει με τον Ρονάλντο στο Τορίνο. Ο Ζιντάν θέλει να τον αποκαταστήσει στην 11άδα της "Βασίλισσας" και ζήτησε από τον Πέρεθ να μην υπάρξει θέμα με την παραμονή του. Μάλιστα, ο 46χρονος προπονητής θα συναντηθεί με τον Μαρσέλο, προκειμένου να του διώξει όποιες σκέψεις φυγής έχει και να τον πείσει παραμείνει στην Μαδρίτη, για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2022.

Ακόμη ένα "καυτό" θέμα που έχει να λύσει ο "Ζιζού" είναι το ζήτημα των δανεικών, αφού χρειάζεται να αποφασίσει ποιους παίκτες θα φέρει πίσω στην ομάδα και σε ποιους θα βάλει πωλητήριο το καλοκαίρι. Ο Γάλλος έχει αποφασίσει σίγουρα να φέρει πίσω στην Ρεάλ τους Ανσράφ, ντε Τομάς και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Μαροκινός αγωνίζεται δανεικός στην Ντόρτμουντ και έχει συμφωνηθεί να παραμείνει εκεί ακόμη μία σεζόν, όμως ο Ζιντάν τον θέλει πίσω για να αποτελέσει δεύτερη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Μαρσέλο. Όσο για τον Ραούλ ντε Τομάς, ο Ισπανός επιθετικός, είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο των "Μερένγκες" και ο νέος προπονητής θέλει σταδιακά να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά μελλοντικά.

Επιπλέον, υπάρχει και η περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός θέλει να γυρίσει στην Μαδρίτη, το ίδιο θέλει και ο Ζιντάν, όμως η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Μπάγερν, καθώς με 42 εκατομμύρια μπορεί να τον κάνει δικό της. Βέβαια, οι Γερμανοί δεν φαίνεται ότι θα κάνουν βήμα για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.

Για τους υπόλοιπους δανεικούς, ο "Ζιζού" έχει δεύτερες σκέψεις με πολλούς από αυτούς να δοκιμάζονται το καλοκαίρι. Τα σημαντικότερα ονόματα εξ αυτών είναι οι Τεό Ερνάντεζ, Μπόρχα Μαγιοράλ και Μάρτιν Όντεγκαρντ. Τέλος, το μέλλον του Κόβατσιτς δεν φαίνεται να συμβαδίζει με το πλάνο του Ζιντάν για την επόμενη μέρα και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα μπει πωλητήριο, ακόμη και αν εκείνος δεν συνεχίσει στην Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Ζιντάν επέστρεψε στο θρόνο
Ζιντάν: "Γύρισα στην Ρεάλ επειδή μου το ζήτησε ο πρόεδρος"
Φλορεντίνο Πέρεθ: "Ο Ζιντάν είναι Γάλλος, μπορεί να κάνει κάτι για τον Εμπαπέ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ