ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Άγιαξ: Διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να της πάρει τον Όντεγκαρντ

Άγιαξ: Διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να της πάρει τον Όντεγκαρντ

Στο στόχαστρο του Άγιαξ φέρεται να έχει μπει ο Μάρτιν Όντεγκαρντ. Πρόκειται για ένα wonderkid που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αγοράσει το 2015 και τώρα αγωνίζεται στην Φίτεσε ως δανεικός.

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ είχε πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2015 με 2,8 εκατ. ευρώ και θεωρούταν το απόλυτο πρότζεκτ στο οποίο η "βασίλισσα" θα επένδυε το μέλλον της τα επόμενα χρόνια.

Ο Νορβηγός στην πορεία δεν κατάφερε να γίνει αυτό που περίμεναν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ωστόσο παίζοντας δανεικός στην Ολλανδία ανέβασε ξανά τις μετοχές του και απέκτησε "μνηστήρες".

Το Radio Marca, μάλιστα, μετέδωσε πως εκ των βασικών διεκδικητών του 20χρονου είναι ο Άγιαξ, αφού οι άνθρωποι της ομάδας παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από την εφετινή του πορεία με τη φανέλα της Φίτεσε στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός.

Από το ισπανικό Μέσο, επίσης, ακούστηκε ότι ο Αίαντας που απέκλεισε την Ρεάλ με εντυπωσιακό τρόπο από το Champions League, είναι διατεθειμένος να πληρώσει 20.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον ταλαντούχο χαφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όντεγκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μαδρίτη μέχρι το 2021.

Διαβάστε επίσης:
Ρεάλ Μαδρίτης: Σύγκρουση Πέρεθ - Ράμος στ' αποδυτήρια
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ