ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράικαρντ :”Οι φήμες δεν με επηρεάζουν”

Ράικαρντ :”Οι φήμες δεν με επηρεάζουν”
Ράικαρντ

Ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα Φρανκ Ράικαρντ σε δηλώσεις του αρνήθηκε τις φήμες περί αποχώρησης του

Ο Ράικαρντ από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Βαρκελώνη έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, στην αρχή τον θεωρούσαν “λίγο” για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα καθώς η ομάδα διαθέτει πολλά αστέρια και ήταν άγνωστο αν ο Ράικαρντ θα τα καταφέρει, η συνέχεια όμως ήταν εξαιρετική γι' αυτόν καθώς κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Φέτος παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα δεν τα πηγαίνει καλά στην Ισπανία με αποτέλεσμα τόσο ο κόσμος όσο και τα μέσα να έχουν αρχίσει να φτιάχνουν σενάρια αντικατάστασης του, ο ίδιος πάντως διαψεύδει.

“Όλες αυτές οι φήμες και οι ιστορίες που ακούω περί αντικατάστασης μου δεν με επηρεάζουν, έτσι λειτουργούν όλα τα μεγάλα κλαμπ του κόσμου οπότε δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι λογικό ο κόσμος να ζητάει πολλά με καλό σκοπό και έτσι θέλω να τους πω ότι δουλεύω με μεγάλη όρεξη και επιθυμία να κάνω τον σύλλογο ακόμα πιο σπουδαίο”.

“Ειλικρινά τώρα, ποτέ δεν κάθισα να σκεφτώ το γεγονός ότι η θέση μου μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο μετά τα ατυχή αποτελέσματα που είχαμε τελευταία, εάν κάτσεις και ασχοληθείς με όλα αυτά τότε δεν θα μπορέσεις να ασχοληθείς σοβαρά με την δουλεία σου. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος στο παρόν αντιδρώντας, προσδοκώντας, και φυσικά προπονώντας με τον καλύτερο τρόπο”.




Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι μαζί με τους συνεργάτες του και την διοίκηση σχεδιάζει από τώρα την ομάδα για την επόμενη σεζόν όπως και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ