ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κρόιφ:"Καλύτερα στον πάγκο ο Ροναλντίνιο"

Κρόιφ:"Καλύτερα στον πάγκο ο Ροναλντίνιο"
Κρόιφ

Ο Γιόχαν Κρόιφ με δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Ράικαρντ για την επιλογή του να αφήσει τον Ροναλντίνιο στον πάγκο της Μπάρτσα

Ο Γιόχαν Κρόιφ υπήρξε μια μεγάλη μορφή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ένας σημαντικός άνθρωπος για την Μπαρτσελόνα, σαν ποδοσφαιριστής χάρισε μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους των “Μπλαουγκράνα” αλλά και σαν προπονητής κατάφερε να φέρει σημαντικούς τίτλους.Όπως είναι φυσικό η γνώμη του “Ιπτάμενου Ολλανδού” έχει βαρύνουσα σημασία.
Ο Κρόιφ σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Φρανκ Ράικαρντ για το γεγονός ότι άφησε στον πάγκο τον Ραναλντίνιο για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ισχυριζόμενος ότι ο Βραζιλιάνος άσσος πρέπει να βρει πρώτα την φόρμα του και μετά να μπει στην ενδεκάδα πάλι.

“Ο Ροναλντίνιο δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, οπότε το γεγονός ότι βρίσκεται στον πάγκο και δεν παίζει βασικός μάλλον θα του κάνει καλό. Ο σύλλογος τον προστατεύει με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να είναι ευγνώμων γι' αυτό”.



“Εάν θέλεις να πάρεις το καλύτερο που μπορείς από έναν ποδοσφαιριστή που τυχαίνει να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, τότε πρέπει να τον έχεις στον πάγκο και να τον βάζεις σαν αλλαγή την στιγμή που ο αντίπαλος έχει κουραστεί”.



Ο Κρόιφ πιστεύει ότι ο Ράικαρντ τα πηγαίνει καλά, και το γεγονός ότι ο Ροναλντίνιο είναι στον πάγκο και μπαίνει σαν αλλαγή , θα κάνει το κοινό να μην περιμένει από τον Βραζιλιάνο να τα κάνει όλα μόνος του, γλυτώνοντας έτσι την κριτική στο πρόσωπό του.

“Έχουμε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο στο πρωτάθλημα που ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα, και στην κατάσταση που είναι τώρα ο Βραζιλιάνος το καλύτερο γι' αυτόν είναι να τον προστατεύσουνε. Δεν είναι ακόμα σε πλήρη φυσική κατάσταση οπότε δεν μπορείς να τον εκθέτης βάζοντας τον μέσα στο γήπεδο, σαν αλλαγή στο τέλος μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις ένα παιχνίδι”.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ