ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ασίς:"Δεν υπάρχει θέμα Ροναλντίνιο-Τσέλσι"

Ασίς:"Δεν υπάρχει θέμα Ροναλντίνιο-Τσέλσι"
Ροναλντίνιο

Ο Ρομπέρτο Ασίς σε δηλώσεις του αρνείται τα δημοσιεύματα για μεταγραφή του Ροναλντίνιο στην Τσέλσι θεωρώντας τα αστεία

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα Marca η Τσέλσι φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Ροναλντίνιο για συμβόλαιο δέκα εκ.ευρώ τον χρόνο, με την προϋπόθεση ο Βραζιλιάνος άσσος να κάνει χρήσει του νέου νόμου της FIFA εξαγοράζοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του μένοντας ελεύθερος.
Το δημοσίευμα πάντως διέψευσε ο μάνατζερ και αδερφός του Ροναλντίνιο Ρομπέρτο Ασίς, λέγοντας ότι ο ποδοσφαιριστής παραμένει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος στις αγωνιστηκές υποχρεώσεις της ομάδας παρά τις φήμες. Όσο για το θέμα μεταγραφής του λέει ότι η Μπαρτσελόνα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα και όχι αυτός.

“Μου προκαλούν έκπληξη αυτά τα δημοσιεύματα γιατί δεν έχω μιλήσει με καμία πλευρά, ο αδερφός μου είναι ψύχραιμος και πραγματικός επαγγελματίας καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει σε τέτοια πράγματα”.



“Δεν μπορώ να δεχθώ προτάσεις για τον Ρόνι δεν έχω το δικαίωμα, μόνο η Μπαρτσελόνα μπορεί να το κάνει αυτό, όσο αφορά τις φήμες για μεταγραφή τον Ιανουάριο ρωτήστε την ομάδα αυτοί ξέρουν καλύτερα, εγώ ήρθα εδώ μόνο για οικογενειακούς λόγους”.



Το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο τελειώνει το 2010 και όπως είναι φυσικό όσο δεν έρχεται κάποια ανανέωση λογικό είναι να φουντώνουν και οι φήμες, ο ίδιος ο Ασίς λέει ότι οι κουβέντες περί συζητήσεων για το συμβόλαιο έχουν σταματήσει εδώ και κάτι μήνες.

“Μιλήσαμε πριν λίγο καιρό γι' αυτό το θέμα με την διοίκηση και κάναμε κάποιες κουβέντες, τώρα τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα, ίσως φταίει και η αγωνιστική κατάσταση του Ρόνι, εξάλλου στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει μόνο. Όσο αφορά την κριτική που του ασκείται δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, έχω δει κάποια δημοσιεύματα ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που πραγματικά δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί”.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ