ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πλειστηριασμός για Ροναλντίνιο

Πλειστηριασμός για Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο-Μπαρτσελόνα

Η Μίλαν έχει την προσοχή της στραμμένη στον Ροναλντίνιο μετά και τις απειλές του Βραζιλιάνου διεθνή για χρήση του Άρθρου 17 της FIFA

Είναι γνωστό ότι Τσέλσι και Μίλαν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του "Ρόνι". Και τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει σε μία από τις δύο ομάδες ενισχύονται μετά και τις δηλώσεις του μάνατζερ και αδελφού του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ των Καταλανών, περί αποχώρησης από την "Μπάρτσα" με χρήση του Άρθρου 17 της FIFA, αλλά και τον παραγκωνισμό του από την αρχική ενδεκάδα από τον Ράικαρντ στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας, τόσο σε Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
" Ο αδελφός μου θα φύγει αν δεν τον θέλουν, ακόμα και αν χρειαστεί να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή", τόνισε ο ατζέντης του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, ο χαρισματικός μέσος των "μπλαουγκράνα" μπορεί να εξαγοράσει την ελευθερία του αν πληρώσει μία αποζημίωση, το ύψος της οποίας εξαρτάται από από τις οικονομικές απολαβές που προβλέπει το ισχύον συμβόλαιό του.

Αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό να προκαλέσει έναν πλειστηριασμό μεταξύ των δύο ομάδων, προκειμένου να αποκτήσουν τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Τελευταία ομάδα που συνδέεται με τον "Ρόνι" είναι η Γιουβέντους, με την ομάδα του Τορίνο όμως να πιθανολογείται ότι δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά, σε περίπτωση πλειστηριασμού.






TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ