ΜΑΡΣΕΙΓ

"Πυρά" Μαρθελίνο κατά των οπαδών της Μαρσέιγ

Ο Μαρθελίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Ρεμς
Ο Μαρθελίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Ρεμς 2023 AP PHOTO/DANIEL COLE

Τα επεισόδια που σημείωσαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ, τα οποία έφεραν την οριστική αναβολή του ματς με τη Λιόν, σχολίασε ο πρώην προπονητής των "Φωκαών", Μαρθελίνο.

Την απογοήτευσή του, για ακόμα μια φορά, σχετικά με όσα διαδραματίζονται στη Μαρσέιγ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero" ο πρώην προπονητής του γαλλικού συλλόγου, Μαρθελίνο.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε στην παραίτηση σχολίασε ότι "θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο", ενώ για την έλλειψη εμπιστοσύνης και απαιτούμενου χρόνου να παράξει έργο είπε: "Μια διετή εμπειρία που υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λονγκόρια, ξεκινήσαμε το έργο και σχεδόν δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο".

Φυσικά ο Ισπανός τεχνικός αναφέρεται στη συνάντηση μεταξύ των ultras της Μαρσέιγ και τα στελέχη της διοίκησης, στο τέλος της οποίας ο πρόεδρος του συλλόγου της Ligue 1, Πάμπλο Λονγκόρια, υπέβαλε την παραίτησή του, πριν ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Μασσαλίας, Φρανκ ΜακΚόρτ, τον μεταπείσει.

Όσον αφορά τα θλιβερά σκηνικά που διαδραματίστηκαν πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσείγ και τη Λιόν στο "Βελοντρόμ" για το γαλλικό πρωτάθλημα, τα οποία οδήγησαν στην οριστική αναβολή του ντέρμπι, με τους οπαδούς των "Φωκαών" να πετάνε πέτρες στο πούλμαν της αποστολής των φιλοξενούμενων τραυματίζοντας σοβαρά στο πρόσωπο τον προπονητή της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο, τόνισε χαρακτηριστικά: "Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ