LIGUE 1

Λιόν: Ζητάει να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο το ματς με την Μαρσέιγ

Λιόν: Ζητάει να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο το ματς με την Μαρσέιγ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΟΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Μετά από τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο πριν από την έναρξη του Μαρσέιγ - Λιόν και την αναβολή του αγώνα, οι λιονέ ζήτησε να μην αγωνιστεί στο "Βελοντρόμ" αλλά σε ουδέτερη έδρα επικαλούμενη λόγους ασφαλείας των ποδοσφαιριστών της.

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Λιόν για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό στην Γαλλία το βράδυ της Κυριακής όμως δεν έγινε ποτέ, αφού η ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά αφέθηκε στις άγριες ορέξεις των χούλιγκανς.

Ο λόγος για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την προγραμματισμένη σέντρα, με οπαδούς των Μασσαλών να πετούν πέτρες στο πούλμαν των "γκον" και να προκαλούν τον τραυματισμό του προπονητή της ομάδας, Φάμπιο Γκρόσο, αλλά και την αναβολή της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μένει πλέον να δούμε πότε και πού θα γίνει αυτή, με τον γενικό διευθυντή της Λιόν, Βινσέντ Πονσότ, να αποκαλύπτει την επιθυμία των "λιονέ" να αγωνιστούν σε ουδέτερη έδρα για λόγους ασφαλείας:

"Αυτή τη στιγμή οι συνθήκες ασφαλείας για να γίνει το ματς στην Μασσαλία δεν ικανοποιούνται. Συνεπώς θα πρέπει να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο.

Θέλουμε να παίξουμε, δεν φταίνε σε τίποτα οι παίκτες της Μαρσέιγ. Όπως δεν έφταιγαν και οι δικοί μας παίκτες όταν πετάχτηκε ένα μπουκάλι στο Groupama Stadium (σ.σ. που είχε στόχο τον Ντιμιτρί Παγέτ τον Νοέμβριο του 2021) και τιμωρήθηκαν σε αθλητικό πλαίσιο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πονσότ, και πρόσθεσε:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Αυτό που θέλουμε είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών. Οι παίκτες είναι στο γήπεδο μόνο για να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι για να δέχονται τσιμέντα στο κεφάλι".

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ