LIGUE 1

Μαρσέιγ - Λιόν: Αναβλήθηκε το παιχνίδι ύστερα από τις επιθέσεις στο πούλμαν των "γκον"

Μαρσέιγ - Λιόν: Αναβλήθηκε το παιχνίδι ύστερα από τις επιθέσεις στο πούλμαν των "γκον"
TWITTER

Η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιόν στο "Βελοντρόμ" αναβλήθηκε, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκαν τα πούλμαν των φιλοξενουμένων πριν φτάσουν στο γήπεδο και είχαν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο.

Οι αρχές αποφάσισαν την αναβολή της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τη Λιόν, ύστερα από τα όσα συνέβησαν πριν από τον αγώνα στο "Βελοντρόμ".

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τη 10η μέρα της Ligue 1 και θα έκλεινε το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα, οπαδοί των Μασσαλών επιτέθηκαν με πέτρες τόσο στο λεωφορείο της αποστολής της Λιόν όσο και σε τρία πούλμαν που μετέφεραν φιλάθλους τους στο "Βελοντρόμ".

Από την επίθεση τραυματίστηκε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των "γκον", Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος αποκόμισε ένα κόψιμο τριών εκατοστών πάνω από το αριστερό μάτι και δυσκολευόταν να δει.

Αν και η Λιόν έδωσε στους υπευθύνους του αγώνα την αρχική ενδεκάδα, έπειτα από τις συσκέψεις που έγιναν αποφασίστηκε να μην αρχίσει ο αγώνας περίπου 20 λεπτά πριν από τη σέντρα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκρόσο ήταν αποσβολωμένος από όσα συνέβησαν και δεν ήταν σε θέση να κοουτσάρει την ομάδα του.

"Κάναμε μία έκτακτη σύσκεψη και μοιραστήκαμε απόψεις έπειτα από την εξέταση των τραυματισμών του επιτελείου της Λιόν. Η Λιόν δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με την απόφαση της Λιόν και το πρωτόκολλο της λίγκα που αφορά το ζήτημα, η απόφαση ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα διεξαχθεί, η απόφαση έχει ληφθεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές", δήλωσε ο διαιτητής του αγώνα, Φρανσουά Λετεξιέ.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ