ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρθελίνο: "Η Μαρσέιγ δεν είναι μεγάλο κλαμπ, εξαιτίας κάποιων ακραίων οπαδών"

Ο Μαρθελίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Ρεμς
Ο Μαρθελίνο στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Ρεμς 2023 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Μαρθελίνο με συνέντευξή του στην Equipe ξέσπασε κατά οπαδών της Μαρσέιγ, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αποτρέπουν τη Μαρσέιγ απ' το να μεγαλώσει.

Τον Σεπτέμβριο ο Μαρθελίνο αποχώρησε από τη Μαρσέιγ μετά και το κακό ξεκίνημα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια ήταν συνάντηση εκπροσώπων των οργανωμένων και μελών της διοίκησης η οποία μόνο ήρεμη δεν ήταν.

Συνέντευξη στην Equipe έδωσε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος τόνισε πως ακραίοι οπαδοί των Μασσαλών δεν επιτρέπουν στην Μαρσέιγ να γίνει το μεγάλο κλαμπ που επιθυμεί.

"Νιώθω πολύ θυμωμένος, απογοητευμένος και στεναχωρημένος. Βάλαμε όλο μας τον ενθουσιασμό για την ανάπτυξη ενός πολύ ελκυστικού πρότζεκτ. Σε κάθε περίπτωση νομίζαμε πως είναι ένα μεγάλο κλαμπ με κάθε έννοια της λέξης.

Ωστόσο τα γεγονότα έδειξαν ότι δεν είναι το μεγάλο κλαμπ που θα ήθελε να είναι. Κάποιοι ακραίοι οπαδοί που θέλουν συνεχώς να επηρεάζουν καταστάσεις αποτρέπουν τη Μαρσέιγ να είναι μεγάλο κλαμπ.

Η μικρή μου εμπειρία με κάνει να νομίζω πως είναι μία ομάδα που να αναπτύξεις ένα πρότζεκτ είναι σχεδόν απίθανο. Γιατί ένα κλαμπ δεν μπορεί να χειραγωγείται από λίγους. Οι σοβαρές ομάδες διοικούνται από τα πάνω" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ