ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προθεσμία τέλος για Βερδού

Προθεσμία τέλος για Βερδού
Βερδού

Η προθεσμία του Βερδού τελείωσε, ο Ισπανός δεν απάντησε και ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις για την θέση του επιτελικού μέσου.

Την Παρασκευή (21/6) ανέμεναν στον Ολυμπιακό την απάντηση του Τζοάν Βερδού, για το αν θα αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του στους Νταμπλούχους Ελλάδας, αποδεχόμενος την εξαιρετική πρόταση που του προσέφερε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν υπομονή με την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού και του είχαν δώσει προθεσμία έως την 21η Ιουνίου (σήμερα Παρασκευή) ώστε να απαντήσει.

Τελικά, όμως, ο ποδοσφαιριστής ούτε καν απάντησε στον Ολυμπιακό, ούτε καν επικοινώνησε με την διοίκηση των Πειραιωτών, και οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν περισσότερο τον αναποφάσιστο Τζοάν Βερδού.

Πλέον, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αφήνουν πίσω τους την περίπτωση του Τζοάν Βερδού, δεν θα ασχοληθούν περισσότερο με την περίπτωση του και στρέφονται σε άλλες λύσεις παικτών για την θέση του επιτελικού μέσου.

Μάλιστα, από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν ποιοτικό δημιουργικό χαφ από το πάνω ράφι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ