ΗΡΑΚΛΗΣ

Προτάσοφ: "Βρισκόμαστε πολύ κοντά"

Προτάσοφ: "Βρισκόμαστε πολύ κοντά"
Προτάσοφ INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η ολοκλήρωση των συζητήσεων μεταξύ της ΠΑΕ και του Προτάσοφ

Αυτό που απομένει όπως όλα δείχνουν να διευθετηθεί τις επόμενες μέρες είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο 45χρονος Ουκρανός να αποτελέσει τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
" Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε μία νέα συνάντηση ώστε η υπόθεση να κλείσει θετικά", παραδέχθηκε ο Προτάσοφ σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ με τον Ουκρανό να πρόσθεσε: " Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Ηρακλή από τη στιγμή που προς το παρόν δεν έχουμε κάποια οριστική συμφωνία".

Κι αν ο Προτάσοφ όλα δείχνουν πως θα είναι ο νέος τεχνικός του Ηρακλή στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζουν να δουλεύουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να συνεχίζουν τον σχεδιασμό της. Κι αν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρανίδης, βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη για να τσεκάρει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ φαίνεται πως είναι η επέκταση των συμβολαίων με τους Κοβαλέφσκι και Ντιέ.

Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα ήταν αφιερωμένη στο εκπαιδευτικό διπλό και στον τομέα της τακτικής.

Οι Μπαντής και Γιαννούλης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, είναι πολύ καλύτερα και από εβδομάδα αναμένεται να επανέλθουν στους ρυθμούς της ομάδας.

Με φυσιοθεραπεία συνέχισαν οι Ντιέ, Γκαρσία, Αγρίτης και Φούφουλας και η εξέλιξη της κατάστασής τους θα εκτιμηθεί εντός της εβδομάδας που έρχεται.

Για αύριο, Κυριακή 29/03, η ομάδα του Ηρακλή έχει ρεπό και θα επανέλθει από Δευτέρα (30/03) προκειμένου να περάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο με προπόνηση στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.













TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ