ΗΡΑΚΛΗΣ

Φέρνει Προτάσοφ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ / Β' ΟΜΑΔΕΣ
Ζίφκας MOTIONTEAM

Σε προφορική συμφωνία με τον Όλεγκ Προτάσοφ προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής για συνεργασία δύο ετών

Ο Ουκρανός άλλοτε ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται τις επόμενες μέρες να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο 45χρονος Προτάσοφ ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στην μεγάλη Εθνική Ρωσίας όπως και μετά την διάσπαση της ΕΣΣΔ στην Εθνική Ουκρανίας. Πριν μάλιστα το καλοκαίρι του 1994 έρθει στον Ολυμπιακό (1990-1994) έπαιξε σε Ντίνπρο και Ντιναμό Κιέβου και μετά τους Πειραιώτες σε Οσάκα για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε Βέροια και Προοδευτική.

Ως προπονητής ο Προτάσοφ βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού (2002-2004), ακολούθως στην Κύπρο και στην ΑΕΛ Λεμεσού, πέρασε από την Στεάουα Βουκουρεστίου, επέστρεψε στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα την Ντίπρο και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην Κούμπαν.

Τους έβγαλε το λάδι

Επί 2,5 ώρες, περίπου, διήρκεσε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Ο Χρήστος Ζίφκας και οι συνεργάτες του προπόνησαν την ομάδα στον τομέα της αγωνιστικής στρατηγικής και της τεχνικής, προκειμένου να υπάρξει προσαρμογή στα δεδομένα τακτικής, που επιθυμεί η νέα τεχνική ηγεσία.

Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε στο πλήρες πρόγραμμα, ενώ ατομικό ακολουθούν οι Γιώργος Μπαντής και Κώστας Γιαννούλης. Την ίδια ώρα σε φάση θεραπείας βρίσκονται οι Σερζ Ντιέ, Ανέστης Αγρίτης και Κώστας Φούφουλας.

Σε θεραπεία πέρασε και ο Γκαρσία, καθώς ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και επιβάλλεται να ξεκουραστεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Εκτιμάται ωστόσο ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Ισπανός θα επανέλθει στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσο για αύριο οι "κυανόλευκοι" θα προπονηθούν στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.














TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ