ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Πουρσανίδης στο Βέλγιο

Ο Πουρσανίδης στο Βέλγιο
Κατσαβάκης - Πουρσανίδης

Στο Βέλγιο βρίσκεται ο Ηλίας Πουρσανίδης με σκοπό να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν ήδη ακουστεί ότι βρίσκονται στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής είναι και αυτό του Τόμας Ρατζίνσκι που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Skoda Ξάνθη.
Το – πρώτο - ταξίδι του Πουρσανίδη με προορισμό το Βέλγιο αλλά και γενικότερα την Κεντρική Ευρώπη αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή και με την επιστροφή του όλα δείχνουν πως θα κλείσει το θέμα του Σάββα Κωφίδη. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να έχει το δεύτερο ραντεβού με τον πρώην τεχνικό της ομάδας ώστε να αναλάβει σε πόστο σκάουτερ.

Στα αγωνιστικά και παρά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου οι «κυανόλευκοι» την γιόρτασαν με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Ζίφκα και των συνεργατών του.

Μάλιστα, το πρόγραμμα είχε πληρότητα, καθώς αφορούσε τόσο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όσο και τακτικής και διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες. Σε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία βρίσκονται οι Τάσος Κατσαμπής που ταλαιπωρείται από κάκωση στην πτέρνα, Γιώργος Μπαντής με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και Σερζ Ντιέ που έχει μαζέψει υγρό στο γόνατό του.

Θεραπεία, αποκλειστικά, ακολουθούν οι Ανέστης Αγρίτης από το τράβηγμά του στον δικέφαλο, Κώστα Γιαννούλης με θλάση στο γαστροκνήμιο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Φούφουλα που ταλαιπωρείται από ισχυαλγία. Όσο για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί αύριο το πρωί, στις 10:30, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ