ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρεμιέρα για... Ζίφκα

Πρεμιέρα για... Ζίφκα
ζιφκας

Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες της νέας τεχνικής ηγεσίας την Τρίτη. Τεχνικός σύμβουλος ο Κωφίδης

Ο αντικαταστάτης του Μάκη Κατσαβάκη θα είναι τελικά ο Χρήστος Ζίφκας για τις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League, με βοηθό τον Βασίλη Σπυρογιάννη, γυμναστή τον Χαράλαμπο Μαυρίδη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Φώτη Γκιζέλη.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Κατσαβάκης χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αφορούσε σε ασκήσεις φυσικής ενδυνάμωσης, τακτικής και εσωτερικό δίτερμα.

Τα προβλήματα ωστόσο συνεχίζονται για τον «Γηραιό» καθώς θεραπεία ακολούθησαν οι Κατσαμπής (κάκωση στην πτέρνα), Αγρίτης (τράβηγμα στον δικέφαλο), Μπαντής (ενοχλήσεις στον προσαγωγό), Γιαννούλη (θλάση στο γαστροκνήμιο) και Ντιέ (υγρό στο γόνατο).

Μεγάλος σύμμαχος για την νέα τεχνική ηγεσία του Ηρακλή θα είναι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και γι΄ αυτό το λόγο η κατάσταση των τραυματιών θα ξεκαθαρίσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο για την επόμενη προπόνηση για τους «κυανόλευκους» έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη στις 10:30, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Ηλίας Πουρσανίδης, πρόκειται να αναχωρήσει για την κεντρική Ευρώπη με στόχο να τσεκάρει αλλά και να βολιδοσκοπήσει μεταγραφικούς στόχους για την περίοδο του καλοκαιριού εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κι όσο για τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας; Εκείνο που θα οδηγήσει τον Ηρακλή από το καλοκαίρι και μετά; Το συγκεκριμένο θέμα όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ασχοληθεί αποκλειστικά ο πρόεδρος τα ΠΑΕ, Αντώνης Ρέμος.

Σχετικά με την περίπτωση του Σάββα Κωφίδη και της επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως όλα δείχνουν θα γίνει άλλα όχι σε αυτό του προπονητή. Σε αυτό του τεχνικού συμβούλου. Αυτό διαφάνηκε στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ηλία Πουρσανίδη με το όλο θέμα πολύ πιθανό να κλείνει οριστικά στην δεύτερη συνάντησή τους μετά την επιστροφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ από την Κεντρική Ευρώπη.












TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ