ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρχή με Ζίφκα και ίδωμεν

Αρχή με Ζίφκα και ίδωμεν
Ρέμος

Ο Κατσαβάκης αποτελεί παρελθόν, η ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ζίφκα και ο αντικαταστάτης παραμένει ερωτηματικό

Ο Σερραίος τεχνικός όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα με την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και την ήττα με 2-0 του έγινε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν.
Κι όσο για τον διάδοχό του; Αποτελεί ερωτηματικό. Σήμερα η ομάδα του Ηρακλή έχει ρεπό ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει κάτω από τις οδηγίες του Χρήστου Ζίφκα.

Εκτός πάντως από το όνομα του διαδόχου του Κατσαβάκη αποτελεί και κάτι ακόμη ερωτηματικό. Αν η διοίκηση της ΠΑΕ θα προτιμήσει τη λύση υπηρεσιακού τεχνικού ή από τώρα εκείνου που οδηγήσει την ομάδα και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ο Ντένις Επστάιν στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την Λάρισα τόνισε πως: "Για ακόμη μία φορά ήμασταν θύματα του νόμου του ποδοσφαίρου. Η τύχη εξάλλου δεν ήταν με το μέρος μας όπως φάνηκε στις φάσεις των Μαρκές και Βούκοβιτς".

Ο Γερμανός μέσος αναφερόμενος στο ακυρωθέν γκολ του Μαρκές ο Γερμανός μέσος δήλωσε: "Όπως το είδα εγώ ήταν καθαρό αφού πήρε την μπάλα από τα πόδια ποδοσφαιριστή του Ηρακλή".






TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ