ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Πρόταση σε Γκατούζο από Φέργκιουσον!

Πρόταση σε Γκατούζο από Φέργκιουσον!
γκατουζο

Ιταλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του άσου της Μίλαν

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Γκλάσκοου Ρέιντζερς φέρονται αποφασισμένες να κάνουν κίνηση σε περίπτωση που οι "ροσονέρι" αποφασίσουν να αφήσουν τον "Ρίνο" στο πλαίσιο ανανέωσης, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία θεωρούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως τον επόμενο νέο σταθμό στην καριέρα του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου.
Η εκτίμηση που τρέφει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Γκατούζο έχει εκφραστεί δημόσια σε ανύποπτο χρόνο, με τις ίδιες πηγές να αποκαλύπτουν πως η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας σχεδιάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του Ιταλού διεθνούς άσου να ανέρχονται σε 4,5 εκ.ευρώ.

Αυτό που υπογραμμίζεται επίσης είναι πως ο Σκωτσέζος παίκτης έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων", με τη Μίλαν να θέλει ένα ποσό πάνω από 15 εκ.ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση ενός παίκτη που προσφέρει αδιάλλειπτα τις υπηρεσίες του σε αυτή τα τελευταία 9 χρόνια.

Να σημειωθεί πως δύο ακόμα πρωτοκλασάτα ονόματα των "ροσονέρι" που φέρονται έτοιμα προς... αποχώρηση το καλοκαίρι είναι οι Κλάρενς Ζέεντορφ (Μπάγερν Μονάχου και Βαλένθια υποψήφιοι αγοραστές) και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Ρόμα ερίζουν για την απόκτησή του).




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ