ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρούνεϊ: "Τίτλο στο Στάμφορντ Μπριτζ"

Ρούνεϊ: "Τίτλο στο Στάμφορντ Μπριτζ"
Ρονάλντο-Ρούνει

Το ιδανικό σενάριο κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κόντρα στην Τσέλσι

Οι "μπέμπηδες" αντιμετωπίζουν την Μπλάκμπερν πριν την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με τους "μπλε" και θέλουν να ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με απόσταση ασφαλείας από την Τσέλσι.
" Αν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα με νίκη επί της Μπλάκμπερν, διαφορετικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην Τσέλσι και να πάρουμε τον τίτλο. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε περίπτωση που συμβεί αυτό, είναι ότι θα μπορέσουμε να ξεκουράσουμε μερικούς παίκτες αν καταφέρουμε να φθάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Μάντσεστερ.

Οι αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα αποτελούν πρόκληση για τον Γουεϊν Ρούνεϊ, στην επιστροφή της Μάντσεστερ στο "Νόου Καμπ" μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999.

" Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και θα γίνουν δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Θα αγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο", ήταν το σχόλιο το Ρούνεϊ για την "μονομαχία" των δύο ομάδων στην ερχόμενη εβδομάδα και προβλέπει επικράτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι του Λιονέλ Μέσι: " O Mέσι είναι πραγματικά φανταστικός παίκτης. Ο Ρονάλντο όμως δεν είναι μόνο ο καλύτερος την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στην ιστορία του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας ακόμα και τους Ανρί, Τζόλα, Καντονά, Μπέργκαμπ, Άλαν Σίρερ.

Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και απορώ που δεν βγήκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου την περασμένη σεζόν

".




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ