ΑΡΗΣ

Προς ανανέωση με Γκαρσία

Προς ανανέωση με Γκαρσία
Γκαρσια Νατσο, αρης

ΠΑΕ Άρης και Νάτσο Γκαρσία φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια

Κι ενώ πριν από περίπου ένα μήνα δημοσιεύματα στην Βολιβία ήθελαν τον Νάτσο Γκαρσία να ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή του Άρη τον φέρνουν να είναι πολύ κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση παραμονής που του έχει τεθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Όσο για το τι θέτει ως μοναδική προϋπόθεση ο Γκαρσία; Να εξεταστεί σοβαρά από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ενδεχόμενη σοβαρή πρόταση για μεταγραφή του όπως αυτή προκύψει από το καλοκαίρι και μετά. Μία εξέλιξη που ουσιαστικά ισοδυναμεί πως είναι θέμα χρόνου η ανανέωση της συνεργασίας του διεθνή Βολιβιανού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα έφθασαν χθες στα γραφεία της ΕΠΟ οι μπλε κάρτες των Μάρτσιο Αμορόζο και Τιάγκο Ζεντίλ με την έκδοση των δελτίων τους να είναι τυπικής διαδικασίας. Όπως και να έχει μετά την εξέλιξη αυτή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να υπολογίζει στους δύο Βραζιλιάνους. Πλέον κι όσον αφορά για το αν θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο «Ντούσκο».

Το σίγουρο είναι πάντως ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα γίνει αύριο Τετάρτη αλλά την Κυριακή αυξάνει τις πιθανότητες τους να αγωνιστούν έστω και για λίγα λεπτά. Αναβολή που είχε να κάνει όπως είναι γνωστό λόγω του εθνικού πένθους για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα ξεκινήσει ουσιαστικά σήμερα μετά το χθεσινό χαλάρωμα με τους Τόνι Κάλβο και Βλάνταν Ίβιτς να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τουλάχιστον ως την Πέμπτη και ακολούθως θα αποφασιστεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στον Κυριακάτικο αγώνα. Σύμφωνα πάντως με το ιατρικό τιμ του Άρη οι πιθανότητες να δώσουν το παρών είναι μεγάλες εκτός και αν ο Μπάγεβιτς προτιμήσει να τους προφυλάξει.

Όσο για τον Μάρκο Αουρέλιο θα είναι απών από το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Εργοτέλη όντας τιμωρημένος ενώ όσον αφορά τον Ντάρσι Νέτο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" το πιθανότερο είναι να απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με την Βέροια.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ