ΑΡΗΣ

Γιάχιτς: "Πέσαμε θύματα κλοπής"

Γιάχιτς: "Πέσαμε θύματα κλοπής"
Γιάχιτς

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Σάνελ Γιάχιτς, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και μίλησε για την χθεσινή ήττα με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Αρχικά ο Γιάχιτς εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον το αποτέλεσμα της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή αυτής: "Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Εξαιτίας του διαιτητή δεν το καταφέραμε, γιατί μας "έκλεψε", μας στέρησε αυτό το βαθμό".

Ερωτηθείς για το αν η φάση της ανατροπής του Κόκε από τον Σέζαρ ή το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού ήταν καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα, ο Γιάχιτς απάντησε: " Η φάση που ήταν πλέον καθοριστική, ήταν η αποβολή του Ζέζαρ που δεν καταλογίστηκε ποτέ. Με έναν παίκτη λιγότερο ο Ολυμπιακός δε θα μας κέρδιζε. Είμαι σίγουρος για αυτό. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπήρχε παράβαση. Μου φάνηκε υπερβολικό και ακραίο ότι ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση. Όλος ο κόσμος είδε αργότερα για το τι πράγμα μιλάμε".

Για το αν είχε συνομιλία με κάποιον από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη του ματς, ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: " Δεν μίλησα μετά το παιχνίδι με κανέναν, γιατί ήμουν θυμωμένος και δεν είχα διάθεση για κουβέντα με τους αντιπάλους. Είδα τις φάσεις το βράδυ στην τηλεόραση. Ο Κοβάσεβιτς είναι πολύ έξυπνος και έμπειρος παίκτης, έπεσε έξυπνα και πήρε το πέναλτι. Πέσαμε θύματα κλοπής από τον διαιτητή".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη συνολική εμφάνιση των "κίτρινων" και το αν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε χθες, ο Γιάχιτς τόνισε: " Εκείνο που θέλαμε πρώτα από όλα ήταν να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Φάνηκε ότι είχαμε καλό στήσιμο. Νιώθουμε απογοητευμένοι και αν κάποιες λεπτομέρειες πήγαιναν καλύτερα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δούμε τον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι επίσης πολύ σημαντικός".

Τέλος, για το αν οι ποδοσφαιριστές θεωρούν προτιμότερο να διεξαχθεί η εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη, προκειμένου να αφήσουν στο παρελθόν πιο γρήγορα το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: " Την απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα δεν την παίρνουμε εμείς. Σεβόμαστε την κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα προτιμούσα να παίξουμε το γρηγορότερο δυνατόν με τον Εργοτέλη. Από την πλευρά μας, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε και να τον κερδίσουμε".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ