ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση παρά το ταξίδι για τον Παναθηναϊκό

Προπόνηση παρά το ταξίδι για τον Παναθηναϊκό
Αναστασίου INTIME SPORTS

Οι πράσινοι ταξίδεψαν από την Ολλανδία στην Γαλλία οδικώς αλλά ο Γιάννης Αναστασίου προπόνησε κανονικα τους παίκτες του την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/7) την Βαλενσιέν σε ένα πολύ δυνατό φιλικό για το Τριφύλλι και οι πράσινοι την Παρασκευή το πρωί αναχώρησαν από το Τέγκελεν της Ολλανδίας με προορισμό το Βαλενσιέν της Γαλλίας οδικώς σε ένα ταξίδι που κράτησε γύρω στις τρεις ώρες.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και την Παρασκευή αργά το απόγευμα τους προπόνηση κανονικά στο Βαλενσιέν σε μια προπόνηση πιο χαλαρή τόσο λόγω της κούρασης όσο και ενόψει του φιλικού του Σαββάτου.

Το ευχάριστο ήταν η παρουσία και πάλι του Μπεργκ ο οποίος καθημερινά μετέχει όλο και περισσότερο στο κανονικό πρόγραμμα ενώ σε αντίθεση ο Σταματάκης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση γυμνάστηκε και την Παρασκευή μόνος του.

Χαρακτηριστικά στην προπόνηση οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας με περιορισμούς και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλενσιέν μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 1 HD τουΟΤΕTV.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ