ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νάνο: "Σημαντικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός"

Νάνο: "Σημαντικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Νάνο με μήνυμα του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είπε το δικό του αντίο στην Πονφεραντίνα και εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και μοναδική ευκαιρία για την καριέρα του χαρακτήρισε την παρουσία του στην Ελλάδα ο Νάνο.

Μπορεί η υπόθεση του να έχει περάσει από "χίλια κύματα", όμως ο Ισπανός αμυντικός με ανάρτηση του στο twitter, τόνισε ότι δεν μπορούσε να χάσει την δυνατότητα ν' αγωνιστεί στους Πράσινους, ενώ ευχαρίστησε την Πονφεραντίνα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην φετινή σεζόν.

"Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ζητήσω συγνώμη αν προσέβαλα ή απογοήτευσα κάποιον, όμως ήταν μοναδική ευκαιρία να ζήσω σε μια άλλη χώρα διαφορετικές εμπειρίες με ένα πολύ σημαντικό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πονφεραντίνα, διότι χωρίς αυτό τον σύλλογο ποτέ δεν θα ζούσα όσα έζησα μαζί τους, ευχαριστώ τους πάντες και ελπίζω η φετινή σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα" ήταν το μήνυμα του Ισπανού μπακ, όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία.

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλενσιέν μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 1 HD τουΟΤΕTV.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ