ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πετάει" την Πέμπτη 1/8 ο Μαυρίας, κάτι κινείται για Τοτσέ

"Πετάει" την Πέμπτη 1/8 ο Μαυρίας, κάτι κινείται για Τοτσέ
INTIME SPORTS

Είναι πλέον οριστικό. Ο Χάρης Μαυρίας ειδοποιήθηκε να αναχωρήσει την Πέμπτη για την Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και με την οριστικοποίηση της μεταγραφής οι πράσινοι θα βάλουν άμεσα 1,5 εκ. ευρώ στα ταμεία τους. Την ίδια ώρα ο Τοτσέ περιμένει πρόταση από ομάδα της Ισπανίας για να αναχωρήσει.

Οριστικά την Πέμπτη (1/8) θα ταξιδέψει στην Αγγλία ο Χάρης Μαυρίας μετά από σχετική ειδοποίηση των Άγγλων προς τον Παναθηναϊκό στην διάρκεια της Παρασκευής.

Οι ιθύνοντες της Σάντερλαντ γυρνάνε την Δευτέρα (29/7) από την περιοδεία τους στην Άπω Ανατολή αλλά είναι λογικό να υπάρξουν κάποια 24ώρα με ρεπό για τις "μαυρόγατες" Έτσι την Πέμπτη ο Μαυρίας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αυτό που μένει είναι ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος συνεχίζει καθημερινά το ατομικό του πρόγραμμα να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Κάτι το οποίο περιμένουν πως και πως στον Παναθηναϊκό προκειμένου να αρχίσουν να εισρέουν στα ταμεία τους και τα 3 εκ. ευρώ από την συμφωνία. Μάλιστα με την οριστικοποίηση της μεταγραφής ο Παναθηναϊκός θα πάρει «μπροστά» ένα σεβαστό ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύριο.

Κάτι περιμένει ο Τοτσέ

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό περιμένουν άμεσα να γίνει κάτι για τον Τοτσέ με ομάδα από την Ισπανία η οποία δείχνει ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του Τοτσέ.

Κάτι που θα σημαίνει πως το Τριφύλλι θα γλιτώσει και από το συμβόλαιο του Ισπανού φορ των οποίο δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ