LIGUE 1

Πρόεδρος Νις: "Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μαρσέιγ δεν επέστρεψε για να συνεχίσει το ματς"

Στιγμιότυπο από τον επεισοδιακό αγώνα της Νις με την Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 22 Αυγούστου 2021
Στιγμιότυπο από τον επεισοδιακό αγώνα της Νις με την Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 22 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον άδοξο τρόπο με τον οποίο έληξε το ματς μεταξύ της ομάδας και τους Μαρσέιγ, επιρρίποντας ευθύνες στους φιλοξενούμενους για την άρνησή τους να επιστρέψουν στο χορτάρι μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αυτό.

Η αναμέτρηση της Νις με την Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της ήταν ο ορισμός της δυσφήμισης του γαλλικού ποδοσφαίρου και της Ligue 1, με το ματς να διακόπτεται στο 75ο λεπτό ύστερα από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές σκληροπυρηνικούς οπαδούς των γηπεδούχων αλλά και παίκτες των δύο ομάδων.

Όλα άρχισαν από την κερκίδα έπεσε ένα μπουκάλι στην πλάτη του Ντιμιτρί Παγέτ, την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει κόρνερ και αυτός το επέστρεψε πίσω.

Η κίνησή του ήταν αναπόφευκτο να προκαλέσει αντίδραση. Αμέσως μετά άρχισε μαζική εκτόξευση αντικειμένων, ενώ ορισμένοι εκ των εξαγριωμένων οπαδών ήρθαν στα χέρια με παίκτες στα όρια της κερκίδας.

Μετά από αρκετή ώρα, ο διαιτητής κάλεσε τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο από τη στιγμή που υπήρχε απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας να συνεχιστεί το ματς, με τους παίκτες της Μαρσέιγ να αρνούνται και το ματς να τελειώνει άδοξα, με την Νις να αναμένεται να το πάρει στα χαρτιά με σκορ 3-0.

Την ώρα πάντως που η διοίκηση της Μαρσέιγ αλλά και οι παίκτες της (τρεις εξ αυτών τραυματίστηκαν πάνω στα επεισόδια) έβραζαν με αυτά που έγιναν στο χορτάρι, ο πρόεδρος της Νις πήρε μία εντελώς διαφορετική στάση, κατηγορώντας τους Μαρσεγέζους πως εκείνοι με τη συμπεριφορά τους έριξαν λάδι στη φωτιά και πως δεν είχαν λόγους να μη συνεχίσουν για να τελειώσει η αναμέτρηση.

"Καταλυτικό ρόλο στο να εξελιχτούν έτσι τα πράγματα ήταν η αντίδραση δύο παικτών της Μαρσέιγ να επιστρέψουν τα μπουκάλια στις εξέδρες. Είναι απογοητευτικό που είχαμε ένα τέτοιο φινάλε στον αγώνα.

Τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθάρα. Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσουν τους παίκτες μας.

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί η Μαρσέιγ δεν βγήκε για να ξαναρχίσει το ματς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαν Πιερ Ριβέρ, αναφορικά με ένα ματς που όλα δείχνουν πως η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ