ΜΙΛΑΝ

Προανήγγειλε "Σέβα" ο Μπερλουσκόνι

Προανήγγειλε "Σέβα" ο Μπερλουσκόνι
σεφτσενκο

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να φέρει πίσω στην ομάδα τον Αντρέι Σεφτσένκο

Ο "Ντον Σίλβιο", προβληματισμένος από την επιθετική δυστοκία των "ροσονέρι", που τους κόστισε και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πιστεύει ότι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα του ιταλικού συλλόγου ακούει στο όνομα Αντρέι Σεφτσένκο.
Ο "Σέβα" που αποτελεί το δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας έχοντας πετύχει συνολικά 127 τέρματα σε 208 παιχνίδια, ειναι γνωστό ότι δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους "μπλε".

Μάλιστα ο διεθνής Ουκρανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα με τις "ρεζέρβες" της Τσέλσι, ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μίλαν.

"Ακούω πολλά από τον Αντρέι και πιστεύω ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να τον αφήσει να φύγει από την ομάδα", δήλωσε στην Gazzetta dello Sport ο Μπερλουσκόνι.

Όσο για το ενδεχόμενο οι οπαδοί να μην δουν με καλό μάτι την ενδεχόμενη επιστροφή του επιθετικού ; "Οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή. Ο Αντρέι είναι εξαιρετικός παίκτης και αντιπροσωπεύει την καλύτερη λύση για εμάς".


Η ομάδα του Μιλάνου όμως φέρεται να εξετάζει και άλλα ονόματα πέρα από εκείνο του Αντρέι για την ενίσχυση της επίθεσής της, με αυτό του Καρίμ Μπενζεμά της Λυών να ξεχωρίζει.







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ