ΜΙΛΑΝ

Εκτός στόχων η Μίλαν

Εκτός στόχων η Μίλαν
New Image

Την αυτοκριτική τους κάνουν στην Μίλαν μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η εμπειρία των παικτών της Μίλαν αποδείχτηκε ανεπαρκής απέναντι στην αγωνιστικότητα και το πρεσάρισμα των παικτών του Αρσέν Βενγκέρ, που επικράτησαν κατά κράτος χθες στο "Σαν Σίρο" και απέκλεισαν την Μίλαν με δυο γκολ των Φαμπρέγας και Αντεμπαγιόρ.
Οι "ροσονέρι" κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν, κάτι που αποτελεί αδιανόητο για την ιστορία της ομάδας του Μιλάνου στην διοργάνωση.

" Στο τέλος της σεζόν πολλά συμβόλαια τελειώνουν και θα πρέπει ο σύλλογος να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα. Η ημέρα μετά τον αποκλεισμό είναι πάντα η πιο δύσκολη καθώς, το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ένας από τους στόχους μας. Τώρα θα πρέπει να κατακτήσουμε την 4η θέση ώστε να επιστρέψουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ έπαιξε πολύ καλά και χάσαμε απο μία ομάδα που αγωνίστηκε καλύτερα από εμάς. Όταν είχα την μπάλα και προσπαθούσα να τρέξω μπροστά οι Ιντσάγκι και Πάτο δεν ήταν αρκετά γρήγορη ώστε να κάνουν κάτι καλύτερο. Ήταν ένα μειονέκτημα αλλά αυτές οι ήττες σε κάνουν πιο ώριμο. Η Μίλαν έχει κάνει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος της σεζόν η διοίκηση πρέπει να πάρει αποφάσεις

", δήλωσέ μετά την ήττα της Μίλαν ο Βραζιλιάνος Κακά.


TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ