ΜΙΛΑΝ

Ο Εντουάρντο φόβισε τον Κακά

Ο Εντουάρντο φόβισε τον Κακά
Κακά

Για άλλη μια φορά ο Βραζιλιάνος σταρ της Μίλαν Κακά παρακάλεσε τους διαιτητές να προστατεύσουν τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές

Η φετινή σεζόν είναι περίεργη για τον Κακά καθώς ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσσος της Μίλαν υποφέρει από έναν χρόνιο τραυματισμό στο γόνατο του, που του έχει στοιχίσει όσο αφορά την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Εντουάρντο Ντα Σίλβα ο Κακά έχει συγκλονιστεί με αποτέλεσμα να ζητάει από τους διαιτητές ανά των κόσμο, να προστατεύσουν τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές από σκληρά μαρκαρίσματα έτσι ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.

" Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο κυρίως πράγματα που έχουν να κάνουν με το σκληρό παιχνίδι που παίζουν κάποιοι παίκτες, δεν γίνεται σε κάθε ματς ποδοσφαιριστές όπως εγώ να δεχόμαστε δυνατά και αντιαθλητικά χτυπήματα, έχω κουραστεί στην Ιταλία σε κάθε αγώνα να με πονάνε τα πόδια μου από το ξύλο που τρώω".

" Είναι καθαρά στο χέρι των διαιτητών να αλλάξουν αυτή την κατάσταση και να μην ξαναδούμε χτυπήματα όπως αυτό που έγινε στον Εντουάρντο και του έσπασαν εν ψυχρό το πόδι, ειλικρινά μέσα από την καρδία μου του εύχομαι να επιστρέψει πίσω δυνατός και υγιής".




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ