ΜΙΛΑΝ

Έμερσον:"Μπορούμε να τερματίσουμε τέταρτοι"

Έμερσον:"Μπορούμε να τερματίσουμε τέταρτοι"
Έμερσον

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος της Μίλαν Έμερσον δηλώνει αισιόδοξος για το γεγονός ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την τέταρτη θέση

Η Μίλαν δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα της με αποτέλεσμα να μείνει πίσω όσο αφορά την κατάκτηση της τέταρτης θέσεις και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρόλα αυτά ο 32χρονος (έτσι λέει τουλάχιστον) αμυντικός μέσος της ομάδας Έμερσον δηλώνει σε συνέντευξη του αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου και πιστεύει ότι στο τέλος της σεζόν αν και δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την τέταρτη θέση.

" Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή είμαστε λίγο πίσω όσο αφορά την τέταρτη θέση αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε εμείς το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια νίκη με την Λάτσιο και μετά βλέπουμε", ξεκίνησε ο Έμερσον και συνέχισε.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το παιχνίδι της Τετάρτης σχολιάζοντας την διαιτησία του αγώνα που κατά της γνώμη του ήταν πολύ κακή.

" Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτητές αλλά αυτή την φορά θα κάνω μια εξαίρεση καθώς στο συγκεκριμένο ματς ο ρέφερι σφύριζε φάουλ κάθε τρία λεπτά, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πιάσουμε έναν καλό ρυθμό πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για ομάδες όπως εμείς".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ